RTV arogantno zavrnila sodelovanje Aleša Hojsa iz SDS v Tarči!

slika: twitter

Danes ob 20. uri so snovalci Tarče in tovarišica Erika Žnidaršič povabili predsednike ali vodilne člane strank SDS, SMC, DeSUS, NSi, LMŠ, SAB in SD. A so na Tači spet po svoje uredili zgodbo.

Hojsa zavrnili v oddaji

“Slišim, da so se v Tarči ustrašili predstavnika SDS, člana Izvršnega odbora SDS Aleša Hojsa in mu preprečujejo nastop. Tovarišice iz RTV Slovenije si sedaj jemljejo celo pravico, da one odločajo, kdo bo zastopal stranko,” je na Twitterju zapisal predsednik vlade Janez Janša. Na zadnji Tarči je, ob njihovi zgodbi o politizaciji policije, notranji minister Aleš Hojs dokazal, da je bil prispevek v oddaji raziskovalne novinarke Nataše Markovič poln laži in medijskih diskreditacij, ter s tem popolnoma osmešil voditeljico Tarče Eriko Žnidaršič.




“V Tarčo ob 20. uri vabljeni predsedniki ali vodilni: SDS-a, SMC-ja, DeSUS-a, NSi-ja, LMŠ-ja, SAB-a in SD-ja. Se vidimo!” so zapisali pri RTV Slovenija na Twitterju. A ko so izvedeli, da namerava SDS v Tarčo ponovno poslati člana Izvršnega odbora SDS, torej nekoga z vodilnega položaja v strani, ki zadostuje vsem kriterijem RTV Slovenija so si premislili.

Tovarišicam iz Tarče, bi bilo dobro povedati, da ne živimo več v času komunizma, ko so drugi odločali o tem kdo sme in kdo ne sme priti na televizijo.

MG


Povezane objave

Jonas tokrat v parlamentu ni spal, ampak je jedel.

Brglez preko študentov nabiral poceni politične točke. Janša mu je povedal svoje.

Tu so neumnosti, ki sta jih Golob in njegova ljubica uprizarjala na dopustu, na ladji.

2 komentarja

Jože Bulc 17. 09. 2020 - 19:53
Janša, Hojs najslabši politiki. Seveda Janša Ščiti Hojsa, ker ga rabi, da bi spolitiziral policijo, da bi ustavila preiskave zoper SDS, Počivavška.. Ker mu še ni uspelo, Janša ni sprejel odstopa, čeprav je HOJS NEPREKLICNO ODSTOPIL.... V TV ODDAJI BODO NASTOPILI LE IN SAMO POVABLJENI. SICER SE LAHKO V ODDAJE POVABI KDOR SE HOČE, ŠE TAT Z ULICE..... SICER PA HOJS NI NIČ DOKAZAL, STROKOVNJAK POLICIJSKE ZNANOSTI MU JE V OBRAZ IN JAVNO POVEDAL, DA JE PRESEGEL SVOJA POOBLASTILA, ENAKO JE ZATRLO HOJSA TUDI DRŽAVNO TOŽILSTVO. JE PA NEMEC PRIDOBIL PISNE DOKAZE RAVNO O TEH NEZAKONITOSTIH. Zaenkrat Hojs ni niti strokovnjak niti tožilec, bo pa ostal politik v SDS.
Lojze Mcluis 18. 09. 2020 - 4:10
Jožko ali si kaj v žlahtni z velikim komunistom Markom. Bulcem,?Tistim Markom, ki se je pri štirinajstih leti začel skrivati po hostah.
Dodaj komentar