RTV dobila zahtevek po opravičilu Evgenije Carl, zaradi lažnega poročanja!

Eugenija carl, slika: v fokusu

V Sloveniji je dvignil precej prahu prispevek, da naj poslanec Simonovič nebi imel diplome iz zagrebške fakultete.

Zahtevek po opravičilu Evgenije Carl zaradi laži

Po tem, ko se je izkazalo, da je RTV skupaj z novinarko Evgenijo Carl lagala, glede diplome Simonoviča, je TV Slovenija dobila zahtevek za opravičilo. To jim je poslal eden od gledalcev te televizije:

[color-box color=”blue”]Spoštovani.

Pišem vam v zvezi z napadom novinarke Evgenije Carl v zvezi z poročanjem, da je diplomsko delo poslanca Simonovića ponaredek, kar je ostudna laž. Poslanec Marko Simonović je sam dokazal, da ima diplomo in da so vse obtožbe imenovane novinarke čista laž, za katero bi se morala javno opravičiti, pa se ni.
Za to zahtevam ustrezni postopek zoper že imenovano novinarko zaradi zavajanja i laganja javnosti in hkrati pričakujem, da se bo imenovana novinarka javno opravičila poslancu Marku Simonoviću za izrečene laži, kar je tudi kršenje novinarskega kodeksa, to pa se poštenemu novinarju niti slučajno ne bi smelo zgoditi.
Prosim za ustrezno ukrepanje z vaše strani!
Lep pozdrav,

[/color-box]

Kaj bo v tem primeru storila TV Slovenija in omenjena novinarka, bomo spremljali naprej.

PM

Povezane objave

Mirko Mayer je tokrat brcnil v temo. Janša mu je povedal svoje.

Znano je od kod prihaja nov slovenski milijonar!

Saj ni res pa je. Vlada bi sebi, kar za 40 odstotkov povišala plače?

1 komentar

Viktor Hribar 23. 03. 2021 - 20:19
Urednikom portala eMARIBOR: Tole vaše spremljanje se bo sprevrglo v spremljanje crknjenega psa, no mogoče crknjen psice, na begu. Bom pa tudi sam spremljal in RTV SLO in vaše prispevke, predvidevam pa, da bo prej sosedova lesena ptička zažgolela, kot RTV Slovenija in njena družbonopolitična javna delavka E.C. objavila opravičilo. Levi se ne motijo, njim se ni treba opravičevati. Pa četudi pobijejo miljon Slovencev. Vse za narodov blagor!
Dodaj komentar