Ruparjev čustveni zapis pred sredinim shodom upokojencev

Pavel Rupar, zajem slike

Pavle Rupar, eden od organizatorjev sredinega shoda upokojencev in prvo ime civilne iniciative upokojencev Slovenije, je pred sredinim shodom upokojencev čustveno razpoložen. Po številnih FB skupinah prihajajo zapisi podpore. Nekatere skupine so si že same organizirale avtobusne prevoze, velika večina ljudi prihaja z vlakom, ki je za upokojence brezplačen.

Tako se je na vso dogajanje odzval Pavle Rupar:

SREČEN SEM, POLN VOLJE IN POGUMA..

Vstajam vesel, nedeljsko jutro se je pričelo z molitvijo za uspeh nas vseh v sredo in branjem sporočil, ki so danes čudovita! Veselje mi polni srce, iz vseh koncev pišete o polnih avtobusih, ki so namenjeni v Ljubljano z vami, drage upokojenke in upokojenci, dragi prijatelji!

Ne zamerite, če vas vse, ki ste verni prosim, da danes pri maši prosimo za srečno pot, za prihod množice, ki bo mirno zahtevala odpravo revščine, pravico do boljše zaslužene pokojnine in za zdravje vseh ljudi, ki se borijo z boleznimi!

Vse tiste, ki morda verni niste pa pozdravljam z besedo UPAJTE, ker ne smemo obupati in se prenehati boriti! Življenje je prelepo, da bi nam ga grenili drugi, ki nimajo posluha za sočloveka! Obdajajo nas domači, družine in prijatelji, ki smo tu zato, da si pomagamo!

VSE SKUPAJ , KI BOSTE PRIŠLI V LJUBLJANO PA POVABIM, DA TAM V EN GLAS ZAPOJEMO NAŠO, SLOVENSKO HIMNO, VMES PA NAŠE SLOVENSKE PESMI LOJZETA SLAKA “ČEBELICE” IN “V DOLINI TIHI!

Naj Ljubljana sliši našo domačo pesem, naj veselje, upanja in dobra volja preplavita prestolnico, ki je po večini pozabila te lepe, domače melodije.. In na vas..

LEPO NEDELJO VAM ŽELIM, BOG VAS BLAGOSLOVI!!

 

Povezane objave

Tečaj srbohrvaščine za slovenske delavce delavce TKK, je bilo lažno!

Si bo Slovenija oddahnila? Nika Kovač se za nekaj časa umika v osamo?

Baje se resno išče novi Golob!

1 komentar

Pepe Vasjebe 29. 01. 2023 - 6:32
Pavle, pridemo! Upam pa da je to prvi korak k ustanovitvi domoljubne (desnosredinske) stranke, kjer bomo zagovorniki pravic upokojencev imeli svoje mesto! Živel 1. Februar!
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več