Saj ni res, pa je! Bobnarjeva ima že novo službo?

slika, družbena omrežja

Ministrica za notranje zadeve Tatjana Bobnar je v pismu predsedniku vlade Robertu Golobu zapisala, da bo po vrnitvi iz Bruslja podala odstopno izjavo. Ta jo bo tudi sprejel.

Užaljena Bonarjeva je v dopisu Golobu navaja še, da je demokratična policija, ki deluje zgolj na podlagi prava in stroke, predpogoj svobode ljudi. “Prejšnja vlada je policiji naredila veliko škode (…) ugled policije je posledično drastično padel, ogrožena je bila svoboda ljudi, čemur so se ljudje uprli, nenazadnje tako, da so izvolili oblast, ki jim je obljubila svobodo,” je navedla Bobnarjeva, Golobu.

In kaj bo Bobnarjeva delala sedaj. No za policistko verjetno ni sposobna, je pa zagotovo za opletanje z jezikom? Tako da je zagotovo primerna da pride v urad novoizvoljene predsednice Nataše Pirc Musar, kjer bi lahko opravljala delo svetovalke za nacionalno varnost, poroča TV Slovenija. 

V javnosti se pojavljajo ugibanja, kdo bi lahko nasledil Bobnarjevo na čelu ministrstva za notranje zadeve. Med imeni se pojavlja državni sekretar na obrambnem ministrstvu Damir Črnčec, kot možnega notranjega ministra se omenja tudi Boštjana Šefica, sedanjega svetovalca predsednika republike Boruta Pahorja za nacionalno varnost. 

O tem bomo še poročali.

Povezane objave

V Svobodi imajo le 7 kandidatov za evropskega poslanca. Na listi tudi “pručka”?

V mariborskem zaporu izbruh epidemije garij. Zdravstveni delavci v pripravljenosti.

Ruski hekerji nad Natašo Pirc Musar