Saj ni res, pa je! Socialni demokrati bi radi čimprej vladali.

Sredi mandata vlade Janeza Janše bi Socialni demokrati radi odšli na vrh in vladali. Skupaj s Tanjo Fajon v kateri vidijo rešiteljico.

Socialni demokrati za vsako ceno na oblast?

Socialni demokrati se ponovno smešijo. Nikakor se namreč ne morejo sprijazniti z mestom v opoziciji, saj so večino časa v parlamentu delovali kot koalicijska stranka. Iz želje po moči in oblasti so se odločili, da na svoji spletni strani ob pozivih k članstvu zapišejo še, da je dovolj, torej da je po petih mesecih vnovič čas, da pridejo spet na oblast.

Pred nedavnim je Slovenska demokratska stranka objavila zapis, da se je stranki pridružilo kar 536 novih članov v mesecu dni, to je verjetno dalo spodbudo tudi Socialnim demokratom, da pridobilo nove člane. Radikalna Tanja Fajon, ki je za neko revijo izjavila, da ne bo imela otrok, ugotovila da ni dovolj le biti proti. “Potrebna je demokratična alternativa. Socialni demokrati smo platforma za demokratično organiziranje ljudi. Pridruži se nam. Skupaj smo rešitev, so zapisali Socialni demokrati na svoji spletni strani.

Zahteve po odstopu vlade so seveda zakonite, a o razlogih zanjo očitno ve le Tanja Fajon, ki se očitno že vidi kot predsednica vlade in mogoče v sanjah že premleva ministrska mesta. A do volitev je še dolga pot. In volitve je potrebno zmagati. Po demokratični poti, seveda. Kot je tvitnila Marija Z., Nismo leta 1945.



MG


Povezane objave

Dostavljalec hrane Glovo, obupal nad Slovenijo.

Za izvedbo volitev in referendumov skupaj, ni dovolj denarja. Denar bodo vzeli kar iz državnih rezerv!

Ministrstvo za zdravje ustavilo prenovo UKC Ljubljana, še več, podrli bodo, kar so zgradili?

1 komentar

dk 24. 08. 2020 - 17:22
Ja, apetiti po financah iz demografskega sklada so veliki. Globoka država potrebuje evre, drugače se jim ne piše dobro, zato je SD v paniki in ne ve več kaj bi storila, da bi prišla na oblast in do tega denarja.
Dodaj komentar