Samo za prvorazredne. Golob priliznjeno poklical Ano Roš: “Kadarkoli, samo reci”

Robert Golob, zajem slike

Ana Roš je s Hišo Franko v Michelinovem vodniku za leto 2023 pridobila novo zvezdico in se sedaj ponaša s tremi, kar je najvišje odlikovanje Michelinovega vodnika.

Ana Roš, tista kuharica, ki se je v času covid ukrepov jezila nad vlado Janeza Janše, ko je zaradi kornavirusa jokala, kako bo plačala svoje zaposlene, si je še istega leta privoščila lepe počitnice v Zanzibarju. Kako tudi ne. V letu 2021 je od države dobila kar 622.980,89 eura, kot priča ERAR. Med tem pa je iz Zanzibarja, naredila še nekaj protivladnih twitter pripomb.

No, danes je Ana Roš očitno velika zagovornica te vlade in prijateljica Roberta Goloba, ki naj bi jo (vse za reklamo prvorazrednih) ob tem, ko je dobila najvišje odlikovanje Michelinovega vodnika. poklical kar po telefonu in ji dejal: “Veš, da me imaš na svoji strani, kadarkoli, samo reci” Očitno je prvorazrednim dovoljeno vse. Malo hvale pa malo nagrade, za pljuvanje po vladi Janeza Janše?

Je potreben sploh kakšen komentar?

Povezane objave

GROŽNJA! Borisu Tomažiču nekdo hoče streči po življenju. Ustrelil bi ga v srce.

Dobili smo muzej o spolno prenosljivih okužbah, čakamo le še muzej o radiatorjih?

V SDS proti nedopustnemu projektu izgradnje vetrnih elektrarn na Pohorju!

3 komentarji

mona lisa 20. 09. 2023 - 6:44
In kdo je zvezdice plačal. To ni zastonj. Mi smo plačali
Čunga Lunga 20. 09. 2023 - 16:37
A Roševi gostinstvo ne gre več ? Rabi donacije kot NVO-ji?
tomven 21. 09. 2023 - 2:34
Glede na to, da je golobajz travojed, mu mogoče ne bo treba iz hiše Franko nazajgrede v Kobarid na burek. Sekret ne pa mišlen zvezdica.
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več