Šarec bi vlagal ustavno obtožbo? Primitivno in zavajajoče?

Serpentinšek, slika twitter

Marjan šarec, tisti predsednik vlade, ki nam ob odhodu pustil prazna skladišča zaščitne opreme, napoveduje vladi ustavno obtožbo zaradi cepiv

Šarec bi vlagal ustavne obtožbe? Primitivno in zavajajoče!

“Zadeva je zrela za ukrepanje z vsemi orodji, ki jih ima opozicija na voljo,” je povedal Šarec in dodal, da ustavno obtožbo zoper predsednika vlade lahko vloži najmanj deset poslancev DZ, in prepričan je, da bodo v celotni opoziciji enotni pri tem, s tem pa se bo pokazalo tudi, komu je mar za državljane in komu ne.”

komu je bilo za državljane mar, je Marjan šarec pokazal februarja leta 2020, ko je Sloveniji pustil prazna skladišča zaščitne opreme, ko mu ni bilo mar za državljane. Sedaj pa bi vlagal ustavne obtožbe. Popolnoma primitivno in zavajajoče.

Seveda tudi tokrat Šarec in njegova zavajajoča KUL-ova klika ponovno laže in zavaja. Na laž je Šarca postavilo kar Ministrstvo za zdravje.

Kdo bi lahko še bolj zavajal, kot Šarec. Tisti Šarec zaradi katerega smo trepetali ob prvem valu epidemije.

PM

Povezane objave

Narodnozabavna glasba v šoku. Umrl je eden najbolj znanih harmonikarjev!

Goloba več ne marajo. Odpadniki Svobode bi mu kradli glasove na Evropskih volitvah

Izredna novica! Sodišče zavrglo tožbi občin Brežice in Središče ob Dravi glede azilnih domov.

1 komentar

Slovenec 33 17. 03. 2021 - 14:50
Nisem vedel, da se klovn spozna na Ustavo. in da zna vrednotiti izvedena dejanja z določili Ustave. To niso popravni izpiti, ampak življenje. Je pa kot bivši vladar verjetno postal prvorazredni in računa na težo svojih blejanj.
Dodaj komentar