Šarec v stilu Serpentinška žaljivo nad Pirkoviča. Ta mu je vrnil milo za drago!

Humorist Serpentinšek,(zajem slike)

V prvi letošnji oddaji Arena na TV Slovenija, je tokrat voditelj Igor Pirkovič gostil nekdanje predsednike vlade. Med njimi dva, ki so jima volivci pokazali pot na smetišče politične zgodovine.

Tema tokratne oddaje Arena je bila. Kaj lahko pričakujemo na podlagi polletne vladavine »svobode« in kolikšno bo razhajanje med obljubami in dejanji. Je politika sposobna pokopati kakšno zamero?

V studiu so bili prisotni Alenka Bratušek, Lojze Peterle in Marjan Šarec. Nekdanjima predsednikoma vlade predvsem Alenki Bratušek in Marjanu Šarcu so politiki jasno povedali kam pašeta. Po tem, ko sta uničila vsak svojo stranko, pa sta pri Golobu vseeno dobila službe. Kajti vprašanje kdo bi ju v Sloveniji sploh zaposlil.

Si je pa ob koncu oddaja Marjan Šarec dovolil opazko, ki ne sodi v samo oddajo. Ko se je voditelj že poslovil, je dejal: “Čestitam, da nihče ni nihče odšel” a mu voditelj ni ostal dolžan in dejal: ” Ja to pa posebej vam!”

Očitno norčavi dnevi Šarca še niso minili. Kajti, ko ne bo več te vlade in se Šarec ne bo več svaljkal po ministrstvih, bo lik Serpentinška še kako dobrodošel. Za klatenje neumnosti je namreč ekspert?

Povezane objave

SDM nad 8. marec zaradi financiranja referenduma iz tujine. Ti pa žaljivo nad SDM?

Iz stanovanja Roberta Goloba se razlega glasna balkanska glasba?

Hadžib bi v naših šolah dovolili, razpela na steni pa ne?

3 komentarji

Helena 15. 01. 2023 - 2:56
Sarec car 😂
Gren 15. 01. 2023 - 10:47
Car majmun šarec
Ostri Franc 19. 01. 2023 - 6:30
Pač debil od katerega nimaš kaj pametnega pričakovat.Golobu leze v rit drugače bi bil na borzi so pa taki čisto popolnoma brez sramu ,sploh niso bili izvoljeni pa so danes ministri.To je možno le v toplovodarski plesoči vladi.
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več