SDS Maribor vas vabi v svoje nove prostore. Sprejemajo tudi vse pobude in predloge

slika: SDS Maribor

Mariborski SDS se po kongresu, kjer so dobili novo vodstvo odpira ljudem. Na novi lokaciji, na Grajski ulici 7, so vam odprti za vsa vprašanje, pobude ali samo pogovor. 

Tako so zapisali na družbenem omrežju:

Z veseljem vam sporočamo, da smo odprli našo novo politično pisarno, ki se nahaja na GRAJSKI ULICI 7. S tem se želimo še bolj približati našim volivcem in vam ponuditi prostor, kjer lahko pridete, se srečate z našo ekipo in izmenjate mnenja o tem, kako bi lahko skupaj izboljšali našo družbo.

V naši pisarni boste našli vrsto gradiv, ki vam bodo pomagale razumeti naša politična stališča in vizijo za prihodnost. Poleg tega bomo organizirali tudi različne dogodke in okrogle mize, kjer se bomo lahko skupaj pogovorili o najpomembnejših izzivih, s katerimi se sooča naša država.
Veseli bomo vašega obiska, saj verjamemo, da je odprt dialog ključen za izgradnjo uspešne družbe. Skupaj lahko dosežemo velike stvari, zato vas vljudno vabimo, da nas obiščete v naši novi pisarni.

Hvala za vašo podporo in zaupanje v naše delo.

Luka Simonič, sekretar odbora SDS Maribor vam sporoča, da se lahko napoveste na obisk in da to prej sporočite na telefonsko številko 031 691 744 oz. na mail predsednik.maribor@sds.si

Povezane objave

Pozor zjutraj bo še naprej izredno mrzlo. Temperature tudi 12 stopinj pod ničlo.

Zagotovo najdražji taksi na svetu? Od Brnika do Ljubljane kar 70 evrov

Ljubljanska sramota sredi Ljudskega vrta.

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več