Še ena Golobova obljuba, ki je šla v franže?

Robert Golob, zajem zaslona

Na vladi nič novega. Od obljube o rekonstrukciji ni ostalo nič, tudi novih ministrov še ni. inistrica za zdravje, pa namesto stroke posluša “bolane” Jenullove kolesarje?

Golob, ki se iz dneva v dan bolj zapleta in nima rešitve za boljše življenje ljudi tudi tokrat še ni postregel z novimi imeni za ministre. najbolj bosa je bila seveda tista Golobova ideja, ki je govorila o  rekonstrukcji vlade, ki je predvidevala bistveno zmanjšanje ministrstev in naj bi o njej govorili na koalicijskem sestanku 8. novembra. Po vrhu koalicije pa so sporočili, da o tej temi ni bilo govora in da je rekonstrukcija vlade le izhod v sili, a tudi o kandidatih za izpraznjena ministrska mesta od takrat ni bilo več govora.

Torej je Golob obljubil nove ministre. No imen uradno še ni sporočil, čeprav je to obljubil za danes! Le neka ugibanja se slišijo. Kot piše portal Žurnal24 naj bi se šušljalo o naslednjih imenih: kandidat za kmetijskega ministra Vojko Adamič, za javno upravo Franc Props, za naravne vire in prostor pa naj bi bila kandidata dva, Jure Leben ali  Jože Novak. Golob pa teh imen ni želel komentirati.

Sicer pa je Jure Leben Poznan, kot minister za okolje in prostor v vladi Marjana Šarca, ki je moral odstopiti zaradi afere maketa. Očitno je Golobova izbira ministrov spet “visoko profesionalna”?

Povezane objave

Tu so nova dejstva o spornem nakupu računalnikov ministrice za digitalno preobrazbo.

Grozljivka sredi Ljubljane. Neznanci skušali ugrabiti dve dekleti!

Poglejte si ta idiotizem nekdanje Golobove poslanke!

2 komentarja

Exlevak 30. 11. 2023 - 9:02
Seveda nihče pri zdravi pameti noče biti minister v Gholobovi vladi in si s tem blatiti svoje ime v prihodnosti....
mona lisa 1. 12. 2023 - 3:23
Golob nima izbire za ministre. Le kdo pri zdravi pameti bi se branil s temi lopovskimi Butalci. Zato spet nov nabor plevela.
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več