Še kamen bi zajokal! To je oče napisal svojemu 14-letnemu sinu, ki je umrl v prometni nesreči.

Foto: Goran H.

Občino Starše in celotno Podravje je včeraj pretresla novica o prometni nesreči, komaj 14-letnega voznika motornega vozila, ki je podlegel poškodbam nesreče.

Včeraj ponoči, okrog 1.45, so mariborske policiste obvestili o prometni nesreči na lokalni cesti v Staršah, v kateri je bil udeležen voznik motornega kolesa, ki je vozil iz smeri naselja Rošnja v smeri Starš. V nesreči je bil nesrečni motorist udeležen sam. Z  zbiranjem obvestil in opravljenim ogledom kraja prometne nesreče je bilo ugotovljeno, da je 14-letni voznik motornega kolesa v ovinku izgubil oblast nad vozilom, padel po vozišču ter obležal. Na žalost so bile posledice tako hude, da je nesrečni otrok kasneje umrl.

Tragedija, ki zaznamuje ne samo celo družino, ampak celotno družbo, kraj, občino. Nesreča nikoli ne počiva in žal nikoli ne vpraša po starosti. Mladega Miha ni več. Lahko prebiramo zapise na družbenem omrežju facebook. Tako pa se je z žalostjo v srcu od njega poslovil oče: “Srce joče od bolečine, moj sin Miha, da bi bil jaz namesto tebe…Počivaj tam za mavrico…Se srečamo!” Pod komentarji pa so se vsuli izreki žalosti in sočutja.

(ime in priimek očeta smo zakrili).

Tudi mi v imenu uredništva portala e-maribor.si, izrekamo družini iskreno sožalje!

 

Povezane objave

Po Mariboru požigali avtomobile. Škode za 600.000 evrov

Video intervju: Franc Kangler! Če bom izvoljen za evropskega poslanca, bo Mariboru tudi evropska pisarna.

V eni izmed mariborskih kavarn oklofutal nekdanjega poslanca