Še krave bi se smejale? Poglejte kakšen bo načrt dela, novega direktorja UKC Maribor, Flisa!

Vojko Flis, slika facebook

Novi direktor UKC Maribor Vojko Flis je spet v sedlu. Več, kot očitno je bilo to delovno mesto zanj rezervirano za zasluge pri Gibanju svoboda, čeprav je pogorel na lokalnih volitvah.

Vojko Flis, ki je bil že direktor UKC naj bi bil očitno vpleten v finančni škandal. Državna revizijska komisija je tudi vložila obdolžilni predlog zoper UKC Maribor, nekdanjega direktorja Vojka Flisa in njegovo sodelavko. V nasprotju z zakonom naj bi pri 17 dobaviteljih v Univerzitetnem kliničnem centru Maribor Vojko Flis kupil medicinski potrošni material v skupni vrednosti več kot 1,8 milijona evrov. 

Pod njegovim vodstvom naj bi bilo tudi vrsta drugih nepravilnosti: Šikaniranje neposlušnih, sumi korupcije, kadrovanje s sumom klientelizma in šolnina za tajnico, nepravilnosti pri plačah in nagrajevanju in tako dalje. A sedaj se je to lepo pometlo pod preprogo, kajti v svobodi he vse mogoče.  

Tako je v UKC-ju zavel spet nov – stari veter. Flis je nazaj. S 1. oktobrom bo spet prevzel mariborski UKC in to je njegov načrt dela, kot razkriva novinar Bojan Požar na družbenem omrežju X. Flisov program dela bo:

– revizija poslovanja,

– revizija sklenjenih pogodb,

– revizija investicijskih ciklusov, še posebej v povezavi z evropskimi skladi,

– analiza stanja zaposlenih

– analiza izpolnjevanja medicinskih programov.

Osnovnošolski pamflet nekdanjega kandidata za župana Mestne občine Maribor? Če dobro premislimo, še dobro, da mu ni uspelo!?

Povezane objave

Janša udaril po mizi. Razkurila ga je nova uredba vlade. Zato poziv: “21. marca vsi na Kongresni trg!”

Vlada ob vzpostavitvi novega azilnega doma v Središču ob Dravi ni obvestila nikogar!

SRAMOTA! V Medvodah vabilo na “kafansko veče”, kar v tujem jeziku? Kaj pravi zakon?

5 komentarjev

Gren 18. 09. 2023 - 12:54
BEBCI PLEŠEJO S POSRANIM HOLOBOM AMPAK BODO NEHALI POSEKATI JIM BO TREBA PRAZNE ZABITE BUČE
Milanče 18. 09. 2023 - 13:13
Jej jej jej kaj dela tale bučman.Pa saj to je hujš kot največja komedija..🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Andrej59 19. 09. 2023 - 3:01
😂😂😂😂🤮🤮🤮🤮
mona lisa 19. 09. 2023 - 4:02
V Svobodi prosperirajo največji lopov in nesposobneži. Od Goloba dalje.
Amber Ortiz 7. 11. 2023 - 16:59
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več