Še Nataša Sukič je poslance Svobode postavila na laž zaradi “spornega” glasovanja

Nataša Sukić

Še danes odmeva glasovanje, s katerim se poslanci Gibanja Svoboda niso mogli nikakor ne sprijazniti z glasovanjem, ki ni bil v njihovo prid. Zahtevali so celo forenzično preiskavo glasovanja.

Po včerajšnjem zapletu pri glasovanju o opozicijskem amandmaju o socialnih transferjih v državnem zboru, ki je poskrbel za številne prekinitve ter končanje seje ob polnoči, se poslanci Svobode niso hoteli sprijazniti z glasovanjem. Vse mogoče izgovore so našli. Pa je tehnika res zatajila?

Na laž je poslance Gibanja Svoboda, postavila kar poslanka Levice Nataša Sukič, ki je potrdila, da je videla, kako poslanci svobode niso glasovali! Tudi sama je potrdila, da kartice ni vložila Poleg nje je tudi Mojca Pašek Šetinc priznala, da je glasovala za amandma stranke SDS.

Še vedno pa odmeva najbolj butasta izjava v državnem zboru v letošnjem letu. Poslanec Gibanja Aleksander Prosen Kralj, je namreč dejal, da je za vse kriv kar kozmični dež! No tokrat vsaj niso za glasovanje obtožili Janeza Janšo.

Povezane objave

To so laži Marka Milosavljevića, ki jih je natvezil za Voice of America

Predsednik vlade Robert Golob je grozil sindikatu Fides?

Predsednica države spet dela tisto, kar ni njeno delo. Tokrat se vtika v stavko zdravnikov?

3 komentarji

MOPSEN 24. 11. 2023 - 7:30
Pa kaj spet kažete to smrdljivo komunajzersko kobilo...dajte ji mir.... migranti jo imajo v delu!
marker 25. 11. 2023 - 9:14
Čeprav se nanje priklene, je nočejo...
Darinka 25. 11. 2023 - 3:40
Pa tudi, če je bila tokrat poštena , mene ne prepriča. Sodelovanje v tej koaliciji pove o stranki LEVICA vse .
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več