Sestram v Ptujski bolnišnici se je zmešalo? Med bolniki paradirajo z zastavami ob partizanskih koračnicah?

Kaj se dogaja v Ptujski bolnišnici? Tisti bolnišnici, kjer niso želeli sprejeti bolnih starostnikov iz Ljutomera? Se je sestram tam res malo zmešalo?

Neumnost sester v Ptujski bolnišnici?

Bolnišnico si vsak predstavlja, kot kraj, kjer si bolniki želijo miru in oskrbe. A ne glede na to so danes sestre z zastavo ob partizanski koračnici paradiraili po sobah in vznemirjali paciente, ki ležijo v posteljah priključeni na aparate. Je to normalno za eno bolnišnico? Ali je bila ta partizanska parada po naročilu SD-jeve županje, ki na Ptuju prav tako ni želela bolnih Prlekov.

Povsod v razvitem svetu velja, da je težkim bolnikom potreben mir in tišina, kar blagodejno vpliva na njihovo okrevanje in splošno počutje. Zaradi tega velja pravilo, da vlada v bolnicah tišina, mnoge zdravstvene ustanove so zato tudi nameščene v mestne tihe cone ali na obrobje mesta, kjer je čim manj hrupa. 

Levičarjem se je v naši državi očitno poponoma odtrgalo-zdravniki bi odklapljali krščanske paciente z aparatur, medicinske sestre vsiljujejo pacientom partizanske koračnice… Bo vodstvo bolnišnic odreagiralo na takšne izpade in disciplinsko ukrepalo? Čakamo na izjavo ministra za zdravje.

MG


Povezane objave

Goloba več ne marajo. Odpadniki Svobode bi mu kradli glasove na Evropskih volitvah

Izredna novica! Sodišče zavrglo tožbi občin Brežice in Središče ob Dravi glede azilnih domov.

Janez Janša zbodel Novo Slovenijo, Ljudmila Novak pa v jok?