Si je Erjavec želel le malo več medijske reklame, ko je brez vedenja predsednika vlade iz Iraka odpoklicala naše vojake?

Slovenska vojska slika: portal SDS

Šarec očitno sploh ne ve, kaj delajo njegovi ministri. Po kongresu DeSUS-a se bo z ministrom za obrambo baje temeljito pogovoril o razmerah na ministrstvu in v Slovenski vojski.

Erjavec izvedel le svoj medijski pomp

Po informacijah, ki jih ima portal 24ur,  predsednik vlade meni, da si je Erjavec privoščil nedpoustno napako. V soboto je namreč preko Twitterja opozoril, da je bil medijski pomp okrog slovenskih vojakov zadnje, kar so si želeli.”Žal so nekateri izkušenejši politiki to popolnoma zanemarili in izvedli vse na očeh javnosti. Z mednarodnim ugledom se ne gre igrati,” je med drugim navedel premier, ki je bil do vključevanja javnosti v odločanje o evakuaciji slovenskih vojakov kritičen že nekaj dni pred tem.

In kje je bil v času, ko sta se Erjavec in Pahor v zgodnjih jutranjuih urah borila za medijsko slevo, Marjan Šarec? Verjetno je v teh urah še spal, ali pa so mu svetovalci predlagaii naj se potuhne? In kdo bo padel? Predsednik države verjetno ne. Za Erjavca pa nismo čisto prepričani!

MG

Povezane objave

Mirko Mayer je tokrat brcnil v temo. Janša mu je povedal svoje.

Znano je od kod prihaja nov slovenski milijonar!

Saj ni res pa je. Vlada bi sebi, kar za 40 odstotkov povišala plače?