Slovenija Eko Resort, in Matjaž Zorman z lepo gesto! Pomagajmo dolini Kamniške Bistrice.

Matjaž Zorman, Slovenija Eko Resords

Prebivalci ob reki in dolini Kamniške Bistrice so med najbolj prizadetimi v času poplav, pa vendarle se pomoč odvija počasi.

 

Ljudje v dolini Kamniške Bistrice, ki je bil pred poplavami pravi raj za življenje, so obupani. Voda jim je v poplavah odnesla skoraj vse. nekateri so ostali brez svojega imetja, nekateri so ostali brez avtomobila, spet drugi se v domovanje ne smejo več vrniti, ker domovanje za njih ni več varno. 

 

Pomoč v Kamniško Bistrico sicer prihaja a prepočasi. Nekateri so tako prepuščeni samemu sebi. Prebivalci pa potrebujejo tisto, najnujnejše, kar jim je odnesla voda. Tako nekateri potrebujejo dobršen del pohištva, bele tehnike, postelj in podobno. Skratka tisto, kar si bodo ljudje, trenutno težko sami privoščili.

 

Tako se je lastnik prijetnega prostora nad Kamniško Bistrico, Slovenija Eko Resort, Matjaž Zorman, odločil da ljudem te doline tudi pomaga. Sam je bil prav tako deležen poplav, a pravi, da so zadeve hitro sanirali. Sedaj pa je čas, da pomaga drugim. tako se je odločil, da bo v prekrasnem ambientu Slovenija Eko Resods, na naslovu Godič 44b, v Stahovica, organiziral dobrodelni dogodek s številnimi nastopajočimi.

 

Vabimo vas na glasbeno kulinarični dogodek.
Razdelili in počastili bomo 900 porcij Kamniške specialitete dobavitelja Meso Kamnik, Metro, Digit in La food. Solidarnostno se nam bodo pridružili številni glasbeniki, ki se nam še javljajo, tako da bo zagotovo pester program.
Dogodek je dobrodelen, namenjen prebivalcem doline ob reki Kamniški Bistrici.
Z donacijami jim bomo zagotovili belo tehniko in vse ostalo, kar se nujno potrebuje za življenje. Ostali so brez vsega, pomoči pa še ni.V času druženja na dogodku boste lahko prispevali in pomagali vsem družinam, jih spoznali in jim namenili toplo besedo.
Na dogodku bodo številni glasbeniki, med njimi tudi:
Tanja Zajc Zupan, Božidar Wolfand Wolf, Nina Bauman, Miha Plantarič, Bečo, Ansambelj Gašperja Mirnika, Trio Vesolje, Ansambelj Od DNS, Duo Pulzz in mnogi drugi.

Povezane objave

Dominika Švarc Pipan v novi aferi. Tokrat gre za najemnine, za celjske tožilce?

POZOR! Neznano kam je odšel Marijan Urošević! Ste ga videli?

Golobovo neokusno nastavljanje za všečke?

1 komentar

piko8 31. 08. 2023 - 7:16
Zelo lepa gesta 🙏🙏🙏😇!!
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več