Slovenske spalnice krasi ta BoxSpring postelja

BoxSpring postelje predstavljajo svetovni trend v spalnicah in nič drugače ni za slovenske spalnice. Številni posamezniki, ki vedo, da je kvaliteten spanec pomemben, obenem pa si želijo stilsko dovršene spalnice, se odločajo za BoxSpring postelje. Gre za oblazinjene postelje, pri katerih je moč izbirati med neskončno barvno paleto različnih materialov. Zanje je značilna nadstandardna višina (nekatere v višino merijo vse do 70 cm) in različni dizajni vzglavnih stranic. Vendar pa to ne velja za vse boxspring postelje!

Le ena je BoxSpring postelja, izdelana v Sloveniji

Trend boxspring postelje so izkoristili številni ponudniki ležišč. Velika večina njih boxspring postelje izdeluje serijsko, kupci pa so pri izbiri barv, materialov in dizajna vzglavne stranice omejeni. Temu primerne so tudi cene in običajno se izkaže, da rek »malo denarja, malo muzike« v tem kontekstu drži.

Na drugi strani je slovensko podjetje Spalni center Maremico, dolgoletni proizvajalec vodne postelje Lectus in vzmetnice Leticia, strokovnjak za izdelavo BoxSpring postelj po naročilu – postelja po meri vsakega posameznika. Njihovo poslanstvo je jasno: Poskrbeti za čim več naspanih Slovencev. Svetovalke v njihovem salonu na Šlandrovi ulici 4 v Ljubljani, so strokovno podkovane in z veseljem svetujejo pri izbiri prave BoxSpring postelje in vanjo všite vzmetnice. Po posvetu in naročilu postelje, sodelavcem v proizvodnji natančno predajo dogovorjeno, izdelavo BoxSpring postelje pa nato pričnejo šivilje, mizarski mojstri in na koncu tapetniki. Ročno izdelana BoxSpring postelja gre tako čez roke več strokovnjakov, ki si prizadevajo, da je BoxSpring postelja popolna postelja za posameznika oziroma par.

Spoznajte sanjske BoxSpring postelje

Slovenska oblazinjena postelja BoxSpring se lahko poleg neskončne izbire barv in materialov oblazinjenja, nadstandardne višine in različnih dizajnov posteljnega vzglavja, lahko pohvali še z nekaterimi drugimi prednostmi.

Z zadrgo pritrjen toper

BoxSpring postelja iz Spalnega centra Maremico je edina postelja z všitim toperjem oziroma nadvložkom, ki ne drsi. Številne boxspring postelje drugih proizvajalcev imajo na posteljo položen toper, ki pa ni z ničemer pritrjen, zato ponoči drsi dol in nenehno ga je potrebno popravljati. Slovenska BoxSpring postelja pa ima toper na posteljo pritrjen z zadrgo, poleg tega pa omogoča, da namesto visokega in težkega ležišča, postiljate le ta del postelje. Postiljanje le zgornjega dela ležišča oziroma toperja, postiljanje izredno olajša in prihrani nepotrebne bolečine v rokah ali hrbtenici.

Zračna postelja na nogicah

Mnoge boxspring postelje so škatlaste oblike in zaprte do tal. Možnosti za zračenje take postelje je tako zelo malo. Od materialov ležišča je nato odvisno, ali so vsaj ti zračni in bodo omogočili, da se ponoči ne potite preveč in da se vanj ne zaredi preveč pršic. BoxSpring postelja, podpisana pod podjetje Spalni center Maremico pa stoji na nogicah, ki so dovolj dvignjene, da se pod njo lahko prosto sprehaja robotski sesalec. Že sama dvignjenost postelje pa avtomatsko BoxSpring postelji zagotavlja večjo zračnost. Poleg tega je vzmetnica, všita vanjo, narejena iz zračnih materialov, skozi katere zrak optimalno prehaja. Zanimivost: po želji vam v BoxSpring posteljo vgradijo tudi vodno posteljo Lectus, ki je za popolno higieno postelje idealna, saj se v njej pršice preprosto ne morejo zadrževati.

Postelja, ki je nikoli v celoti ne zavržete

Slovenska BoxSpring postelja ni izdelana v enem kosu, temveč v več delih (modularno). To ji omogoča, da se po letih uporabe, zamenja le njen obrabljen del. Če gre za obrabljeno prevleko ležišča, se zamenja le ta del, če je oblazinjeni del odslužil svoje, vam oblazinjene dele zgolj pretapicirajo itd. BoxSpring postelja od dneva nakupa tako živi z vami še nešteto let, brez da bi jo zavrgli. Nakup slovenske BoxSpring postelje je tako trajnosten, prijazen do okolja, obenem pa je prijazen tudi do vaše denarnice, saj popolnoma nove postelje ne rabite kupiti še veliko let.

Stilsko dovršena postelja, ki jo priporočajo arhitekti

BoxSpring postelja, izdelana v Sloveniji je postelja, ustvarjena po najnovejših smernicah opreme pohištva. V spalnici pričara kraljevski, a mehak pridih in kar kliče po kvalitetnem senu. Med drugimi jo priporoča tudi arhitektka Lara Romih: »Postelja BoxSpring mi je kot arhitektki všeč, ker nudi nešteto možnosti oblikovanja. Omogoča res veliko individualnosti.« Kaj vse nudi BoxSpring postelja, si lahko ogledate v njihovi galeriji tukaj.

Povezane objave

Tako približno potekala “depolitizacija” in “osvoboditev” naše RTV? (video)

Tako je Žan Mahnič zaprl usta Leni Grgurevič (video)

Bizarno! POP TV z novo igrano serijo raje reklamira hrvaško kot slovensko primorje

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več