Smešenje Violete Tomič na odboru za kulturo in kako ji je minister Simoniti nalil čistega vina!

Violeta Tomič, slika: zajem zaslona

Predsednica odbora za kulturo Violeta Tomič, se očitno zelo dobro počuti na mestu predsednice tega odbora.  Mogoče pa se nekoč (v pravljici) vidi celo na mestu ministrice za kulturo. No, nikoli ne reči nikoli.

Smešenje Violete Tomič na odboru za kulturo

O dodeljevanju sredstev ministrstva za kulturo smo na našem portalu že veliko zapisali. Nekaterim (levim) razpravljavcem namreč ne gre v račun, kako to, da so proračunska sredstva dobili tudi tisti, ki veljajo za desne medije. To pa je šlo v nos tudi mariborski poslanki Lidiji Divjak Mirnik, ki ima vedno veliko za povedati čez Novo24TV. pa tudi naš portal označila, kot trobilo. Sicer pa je izjavila, da je tako in tako premalo inteligentna. Da je bila zmeda še večja, pa je predsedujoča Violeta Tomić kar sama sprejela sklep, da je bilo financiranje ministrstva za kulturo pristransko. Še dobro, da se na tem odboru, najdejo tudi inteligentni in tako samo poimenovanje sklepa lahko gladko ovržejo.

D.K.

Povezane objave

Znano je od kod prihaja nov slovenski milijonar!

Saj ni res pa je. Vlada bi sebi, kar za 40 odstotkov povišala plače?

Tako je Franc Kangler, na soočenju, zaprl usta Maši Kociper

1 komentar

Bojan Pavelsek 11. 06. 2021 - 11:30
Levičarji, lahko je minister še tako nažgan/pijan, še vedno bolj trezno in razsodno razmišlja, kot vi vsi poslanci Levice v državnem zboru. Ali potrebujete dodatno pojasnilo?
Dodaj komentar