Smešnica agencije Ninamedija! Najbolj priljubljeni so Židan, Janković, Šarec?

Slovenski parlament, foto: NSi

Neverjetno a resnično. Ninamedije je med najbolj priljubljene politike uvrstila Dejana Židana, ki nam je zapravil Teran, Zoran Jankovič, kateremu so odpisali za 8 miljonov davkov in Marjan šarec, ki je strahopetno odstopil, kot predsednik vlade.

Ninamedija ima očitno rada Tanjo Fajon



Kdo tu laže, bi se lahko vprašali, ko smo videli anketo Ninamedije. Močna negativna kampanja agencije Ninamedia je namreč “izmerila” padec podpore vladi, po merjenju javnomnenjske ankete agencije Parsifal pa podpora vladi raste. Prav tako so predstavili meritve, ki se ne ujemajo s podatki anket, ki smo jih objavili nedavno.

Po anketi Ninamedie so vladne stranke prejele nižjo podporo od tiste, ki jo je izmeril Parsifal. Stranki SDS so namerili 22,1-odstotno podporo, stranki DeSUS 1,3-odstotno podporo in SMC 0,4-odstotno podporo, medtem ko so stranki NSi namerili 5,1-odstotno podporo. Nižjo podporo pa so pri Parsifalu namerili tudi opozicijskim stranki LMŠ (9 odstotkov) in SAB (1,9 odstotka). Višjo podporo pa so pričakovano namenili stranki SD (13,6 odstotka) in Levici (7,2 odstotka). Vršilka dolžnosti predsednice SD Tanja Fajon namreč potrebuje višje ratinge, da bi jo predstavili kot ustrezno alternativo Janezu Janši in SDS. Piše portal Nova24TV.

Najbolj zanimiva pa je raziskava najbolj priljubljenih politikov. Še vedno vodi predsednik Borut Pahor. Med desetimi najbolj priljubljenimi politiki so se znašli še Tanja FajonLjudmila NovakMarjan ŠarecMilan BrglezJanez Lenarčič, Dejan Židan in ne boste verjeli, celo Zoran Janković.

Bog ne daj, da bi ti zgoraj našteti krojili usodo slovenske politike!

MG


Povezane objave

Pozor. Golob vam bo po novem obdavčil tudi večjo pasjo uto?

Černač tako zbodel Goloba, da ga je v bran morala vzeti kar predsednica Državnega zbora.

Neumnost z leve? Za Ireno Jovevo iz Svobode je najboljši slovenski politik Ivan Cankar

1 komentar

Slovenec 33 21. 09. 2020 - 15:43
Kaj vam je tu čudnega. To je postopek okupatorjev in veleizdajalcev Slovenije, ki namenoma uničujejo vse kar diši po slovenstvu, da se okupacija Slovenije nadaljuje.. Janković je omogočil izgradnjo islamskega verskega centra v Ljubljani, ki kvari vpliv kulturnega profila slovenske krajine in je pravi poturica, ki je omogočil finaciranje s strani šeriatarjev. Židan je uspešno s svojo nesposobnostjo uničil avtohtomo blagovno znamko TERAN, Klovn je omogočil vdor invazivnih živali preko južne slovenske meje, skakal v prazen bazen in postavil svetovni rekord metanja puške v koruzo. Resnično sami zaslužni slovenceljni, ki jih njihova agitprop služba forsira v naši okupirani državi.
Dodaj komentar