Smešnice! Ko je anketa na RTV večja kot 100%!

slika: twitter

Na RTV so se lotili zanimive ankete, komu najbolj zaupate v času epidemije Covid-19. Anketo naj bi naredili pri Mediani, a  jim matematika ni šla ravno dobro od rok?

ANKETA, KI JE VIŠJA KOT 100%?

In komu ljudje po Mediani in RTV najbolj zaupamo? Očitno najbolj infektologinji Bojani Beović, ter zdravnikom. Zanimivo je da je na tretjem mestu Jelko Kacin, sledi Milan Krek, Janez Janša, Mateja Logar, minister Tomaž Gantar in zdravnik Aleš Rozman. Šele potem je tu NIJZ, družina, prijatelji. 3% ljudi zaupajo zanikovalcu virusa Marku Potrču, 2.2% medijem, le 2% vladi, in kar 25% nikomur.

Nič čudnega, da ljudje zaupajo medijem le 2.2% ko pa nas skušajo tudi s to anketo zavesti. Seštevek vseh procentov je kar 141.8. Še ena blamaža RTV in Mediane?


zajem slike – RTV

zajem slike – RTV

MG



Povezane objave

Znano je od kod prihaja nov slovenski milijonar!

Saj ni res pa je. Vlada bi sebi, kar za 40 odstotkov povišala plače?

Tako je Franc Kangler, na soočenju, zaprl usta Maši Kociper

2 komentarja

Jože Bulc 29. 10. 2020 - 0:56
Hojs v parlamentu očita poslancu opozicije, da naj prej preveri, preden vpraša ali je bil na Policiji izdan razpis za direktorja NPU, ker je bil izdan samo za namestnika. IN RTV POKAŽE DVA , SPOMLADANSKI IN OKTOBERSKI , razpis za DIREKTORJA NPU. KAKO SMEŠNO, DA MNZ VODI HOJS...... Gre za to, da Hojs ne želi upoštevati odločbo upravnega sodišča po vrnitvi Muženiča na NPU. PA SMO PRI NEVLADAVINI PRAVA. NI VEČ SMEŠNO.
general_war 30. 10. 2020 - 16:15
Smešni ste vi. A niste pomislili, da so lahko.anketiranci izbrali več kot en odgovor? Kakšen poden od novinarstva haha, IQ= sobna temperatura. Že naslov je katastrofalno napisan
Dodaj komentar