Sovražno nastrojena levičarka, grozila FB uporabnici, zaradi čestitke ob dnevu samostojnosti in enotnosti

Saj ni res pa je. Slovenija je včeraj praznovala zelo pomemben praznik. Dan samostojnosti in enotnosti, ko se je slovenski narod odločil, da želi živeti v svoji samostojni državi.

Očitno se po 32-ih leti še vedno najde nekdo, ki mu, tako kot Kučanu, samostojna Slovenija ni bila intimna  opcija. Še več, žali in grozi tistim, ki so ponosni na ta praznik. Po tem, ko je FB uporabnica (imena ne bomo razkrili) na družbenem omrežju objavila lepo čestitko, jo je presenetila žaljiva retorika osebe Dušan Melita Gojkovič.  (nelektorirano)

Dan samostojnosti in enotnosti je državni praznik v Republiki Sloveniji, ki ga praznujemo 26. decembra in je dela prost dan. Ta dan obeležuje razglasitev izidov plebiscita o samostojnosti 26. decembra 1990 (plebiscit je potekal 23. decembra 1990), na katerem je od 93,2 odstotkov udeleženih volivcev na vprašanje »Ali naj Slovenija postane samostojna in neodvisna država?« okoli 95 odstotkov odgovorilo pritrdilno (tj. 88,5 odstotka vseh volivcev), s čimer se je začela osamosvojitev Slovenije. Do septembra 2005 se je praznik imenoval le dan samostojnosti, a so ga s spremembo zakona o praznikih in dela prostih dnevih na pobudo takratne opozicijske stranke Socialni demokrati, dopolnili z in enotnosti, saj naj bi ta dan namreč Slovenci pokazali največjo mero enotnosti v svoji zgodovini.   Vse najboljše moja ljuba domovina. Bog te živi. Lepa si, naša si.

Pod ta zapis je FB uporabnica dodala tudi sliko:

A se je kmalu našel nekdo, ki mu ta objava ni bila všeč. Oziroma je ta oseba (Dušan Melita Gojkovič) tudi drugim na podobne objave pošiljala sovražna privatna sporočila, kjer je zapisala: “Pravo ime za butalko. SDS kriminalna združba je tvoja družba. Marš!!!”

Da ob objavi voščila Sloveniji za njen praznik doživiš pogrom in sovražnost, je resnično norost. Zato je FB uporabnica  to izkušnjo delila tudi z drugimi: (nelektorirano)

Zaradi moje včerajšnje objave srečno moja domovina Slovenija sem prejela na mesenger žaljivo vsebino od profila Dušan Melita Gojković. Dragi prijatelji. Vsi se lahko umaknete iz mojega profila, kateri je namenjen vsem dobrim ljudem. V mojo družbo sprejemam ljudi, ki jih ne ločim po barvi, ampak po srcu, po duši. Veliko prijateljev imam domoljubov in ponosna sem na to, ker sem tudi sama zavedna Slovenka, ki mi moja domovina pomeni veliko. Če to nekomu ne paše bom vesela če se sam odstrani iz mojega profila. Veliko imam prijateljev vseh narodnosti in vsakega spoštujem. Stkali smo posebne vezi prijateljstva in mi pomenijo veliko. Ampak takšni profili kot je zgoraj omenjeni profil naj se me na široko izognejo. Ne maram ljudi, ki me na podlagi mojih znancev in prijateljev obsojajo in žalijo. Vsi, ki ste prišli živeti v Slovenijo in vam je Slovenija na široko odprla vrata in prav tako smo vas sprejeli tudi mi, si nismo zaslužili takšnega zaničevanja kot smo ga zadnje čase deležni. Včerajšnji praznik gre v nos marsikateremu ,,ne” Slovencu. Mi pa smo ponosni, ker takrat smo se složno odločili kaj želimo v prihodnosti. Tako bi moralo biti tudi danes. Pa žal ni tako. Prosim pa vse tiste, ki vam kaj ne paše, da se sami odstranite. Ne potrebujem vas v mojem življenju.

Stop levi sovražnosti!

Povezane objave

SRAMOTA! To je Stojmenova Duh počela včeraj med interpelacijo?

Zala Klopčič se je z videom odzvala na napade portala Oštro in RTV

Zali Klopčič, RTV Slovenija zablokirala prispevek o oddaji Prvič, na Youtube.

1 komentar

MOPSEN 27. 12. 2022 - 15:09
Še eno smrdljivo GOVNO iz leve štale.
Dodaj komentar