Spoznajte brata Ožegović. Eden koketira z Al Kaido, drugi s smrtjo grozi Janezu Janši?

Ali se pri nas vse bolj stopnjuje nasilje in povezanost s skrajno teroristično organizacijo Al kaido? Eden koketira z Al Kaido, drugi s smrtjo grozi Janezu Janši, Spoznajte brata Ožegović. 

Spoznajte Alena in Jasmina Ožegovića

Pravijo da jabolko ne pade daleč od drevesa. To je podobno pri bratoma Ožegović. Oba si kruh služita v Sloveniji. Prvi, Jasmin, je tisti ki grozi predsedniku vlade Janezu Janši s smrtjo, drugi, pa je tisti Alen Ožegović, sicer viličarist v podjetju Hella, se na Facebooku predstavlja kot “Al Kaidin napadalec” oziroma “striker”! Piše portal Nova24TV.

Spomnimo, kaj je Alenov brat Jasmin Ožegović pred časom zapisal na družbenih omrežjih: “Jst pravim zdej javno. Kad tad mi bo naleteu Janez Janša ali njegova familija. In takrat mu bom prerezau vrat kot prascu. In kaj mi lah naredi policija. Lah mi pofafa k*rac kot usi k ga branite.”

 

PM

 

 

Povezane objave

Izredna novica! Napadli nosilca liste SLS za Evropske volitve Petra Gregorčiča

Neverjetno! Poglejte kakšen manever je Svoboda uporabila, glede preiskave poslov Gen-i

Narodnozabavna glasba v šoku. Umrl je eden najbolj znanih harmonikarjev!

2 komentarja

Mark San 25. 04. 2021 - 13:53
V Sloveniji ne bo nobeden nobenemo glav rezal....tako boste leteli iz Helle in iz Slovenije.Kako si drznete groziti nekomu,ki vam nič ni naredil...pejte si dol glav rezat in SLOVENIJO puste primiru...v svoji državi režite glave,zakaj morate v Sloveniji delat in to v HELI...ki je poden od podna v plačilu...izkoriščanje itd..
Novo Jutro 25. 04. 2021 - 13:57
Z zelo umirjenimi, skoraj z osladnimi twitti nad bojevniškimi klici antifa radikalcev, ne bomo nikamor prišli. Policijo in tožilstvo skoraj prosimo, naj v tej smeri nekaaj ukrene, ko pa je to njihova dolžnost !!? Postkomunistični ostanki bi žrtvovali lastne ljudi, samo, da bi vladali. Tega se moramo zavedat in zato bolj grobo in svetovalno ukrepat.
Dodaj komentar