Spoznajte sodnico, ki naj bi kar 19-krat spala v predsedniškem apartmaju, iz svojega žepa pa plačala NIČ!

Ko gre za leve lahko, za desne pa niti pod razno. Tako bi lahko dejali za sodnico Tadejo Jelovšek, partnerko urednika Sobotne priloge v Petričevem glasilu Delo Alija Žerdina, ki naj bi kar 19-krat spala v predsedniškem apartmaju hotela Bernerdin, razkriva Nova24TV.

Sodnica kar 19-krat prespala v predsedniškem apartmaju?

Mediji o tem niso vedeli nič, še več, zloglasno levičarsko trobilo Delo ni o tem zapisalo niti besede, čeprav je za afero vedelo. Nova24 TV razkriva zgodbo o sodnici dr. Tadeji Jelovšek. V hotelu Bernardin je v času izobraževalnih seminarjev v okvirju svoje institucije in Ministrstva za pravosodje, kot se za predstavnico slovenske elite spodobi prespala v predsedniškem apartmaju v znanem portoroškem hotelu. V njem naj bi prespala od  petnajstega do osemnajstega marca, od sedmega do osmega septembra, od sedemnajstega do osemnajstega septembra, od dvaindvajsetega do triindvajsetega septembra, od desetega do enajstega oktobra, od sedemnajstega do devetnajstega oktobra 2016. Luksuzni apartma je med drugim koristila še v letu 2017 od prvega do četrtega aprila 2017. Od leta 2008 do najmanj 2017 naj bi vse stroške udeležencev nastanitve krili organizatorji?

slika: Nova24




Vlada Republike Slovenije je v letu 2017 sporočila in poudarila, da Ministrstvo za pravosodje, Center za izobraževanje v pravosodju nikoli ni najelo predsedniškega apartmaja ter da so vsi predstavniki Centra za izobraževanje v pravosodju, ker so bili v funkciji organizatorja dogodka, v hotelu bivali brezplačno. Torej je direktorica Centra za izobraževanje v pravosodju dr. Tadeja Jelovšek v letu 2016 tekom izobraževalnih dogodkov Centra za izobraževanje v pravosodju kar enajstkrat prenočevala v predsedniškem apartmaju Hotelov Bernardin, pri čemer stroški namestitev niso nastali. Kdo je bil torej plačnik? Jelovška naj bi torej spala zastonj na stroške Bernardina?

Iz podatkov ERAR je razvidno, da so sodišča za potrebe prenočevanj Hotelom Bernardin d.d., kamor spadajo Grand Hotel Bernardin, Hotel Histrion, Hotel Vile Park, Vila Barka, Dependansa San Simon, Hotel Halieatum, Apartmaji Salinera, Hotel Salinera, Vila Maja in Kamp Lucija, plačali v letih 2016 in 2017 do 29.9.2017 skupaj 257.583, 54 evrov.

Samo da je bilo dr. Tadeji Jelovšek lepo. In zamislite si pogrom levičarjev ob dejstvu, da bi v predsedniškem apartmaju, na stroške gostitelja prespala Aleksandra Pivec, ali celo predsednik vlade Janez Janša. In zamislite si Alija Žerdina, kako bi pisal svojo prilogo v Delu z velikim zanosom. No o partnerki ni črhnil niti besede?

MG


Povezane objave

Mirko Mayer je tokrat brcnil v temo. Janša mu je povedal svoje.

Znano je od kod prihaja nov slovenski milijonar!

Saj ni res pa je. Vlada bi sebi, kar za 40 odstotkov povišala plače?

1 komentar

benson 4. 08. 2020 - 11:26
itak,vsa leva golazen drži skupaj....z novinarji vred...na vislice pa bomo videli kdo bo še počel take kozlarije....
Dodaj komentar