Sprevržena komunistična ideologija novinarstva po Večerovo?

slika: facebook

Sprevrženo, nedostojno in neprimerno. S temi besedami bi lahko označili Večerov članek Borisa Jaušovca, V njem namreč “novinar” problematizira vlogo lastnika in novinarja medija NTA Urbana Purgarja in njegove novinarske ekipe.

Večer problematizira vlogo drugih medijev

Večer očitno misli, da je le on tisti glavni, ki lahko prodaja levosučne novice ljudem in da nihče ne more in ne sme pisati drugače, kot le oni. Sprašujemo se, ali na Večeru še vedno spadajo v mračnjaške čase komunizma, ko je na zasedanju KPS Jože Smole dejal, da je novinar družbenopolitični delavec v službi partije.

Na zadnjih petkovih nezakonitih protestih se je protesta udeležila tudi novinarska ekipa NTA. Kot kaže, pa je to nejevoljo spravilo osrednje tranzicijske medije, predvsem “levosučni” časnik Večer. Med drugim so tam intervjuvali tudi umetniškega fotografa Gorana Bertoka, ki naj bi po poročanju novinarja Večera Blaža Petkoviča v prihodnje podal kazensko ovadbo zaradi nadlegovanja novinarske ekipe NTA, ki je v spremstvu varnostnikov, le opravljal novinarsko delo za svoj medij. 

Večer v članku problematizira novinarja NTA

Že od nastopa Jaševe vlade se ob petkih na neprijavljenih in nelegalnih protestih zbirajo takšni in drugačni levičarski veljaki, pa nesposobneži, brezdelneži, kvazi kulturniki, narkomani, pa očkovi in mamičini sinčki in hčerke,  storilci kaznivih dejanj, preprodajalci drog in še bi lahko naštevali, pa zanimivo Večer ni nikoli problematiziral dogajanja okoli tega. Ko pa se na taki nelegalni levičarski farsi, pojavi novinar medija, ki Večeru ni v prid, pa nastane problem.

Večerovim novinarjem priporočamo, da že enkrat stopijo ven iz gozda. Druga svetovna vojna je že zdavnaj končana.

P.M.

Povezane objave

Pavle Rupar v Odmevih priperljivemu Sušniku: “Upokojenci niso socialci!”

Slavko Bobovnik spet “brca v meglo”, tokrat se je spravil nad voditeljico Valentino Pleskan?

Ministrstvo Aste Vrečko naj bi financirala galerijo prijetih ruskih vohunov?