Sramota na 24ur. Zameglili mikrofon Nova24TV.

slika: zajem slike 24ur

Kaj tako pokvarjenega in nedostojnega so očitno zmožni le na 24ur. Nikjer na svetu televizijski ekipi niti na misel ne pride, da zamegli mikrofon konkurenčne televizije.

SRAMOTA!!! Na 24ur zameglil mikrofon Nova24TV

To ni napaka, to je novinarska sramota, katero si lahko privošči le največja komercialna televizija POP TV. V svetu ni nikjer podobnega primera.  Zadnja poteza največje zasebne komercialne televizije v Sloveniji nas zato ne sme sploh presenetiti. Če vemo, da je direktorica informativnih oddaj na POP TV Tjaša Slokar Kos žena Draga Kosa, je najverjetneje takšno provokacijo dovolila. Vse kaže, da so morali v uredništvu 24ur hitro prejeti nekaj klicev, da do iste napake ni prišlo v njihovih osrednjih poročilih ob 19. uri.

Prav takšni in drugačni mediji kontrolirajo v Sloveniji 90 odstotkov vsega medijskega prostora. Zato je njihovo jokanje o kratenju medijske svobode le pravljica za leve navdušence. To je dokazal tudi POP TV z neokusno šalo zameglitve mikrofona konkurenčne televizije Nova24TV. Kakšna novinarska sramota!!!

video: 24ur

P.M.

 

Povezane objave

Tečaj srbohrvaščine za slovenske delavce delavce TKK, je bilo lažno!

Si bo Slovenija oddahnila? Nika Kovač se za nekaj časa umika v osamo?

Baje se resno išče novi Golob!

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več