Sramota! Poslanki Vonta in Klakočar zavrnili rože, ker so jih poklanjali mladi člani SDS.

Za dan žena so mnoge politične stranke čestitale ženskam in jim delile takšna in drugačna darila, predvsem rožice. Tudi mladi člani SDM. A rožice niso želele sprejeti vse žene.

“Ob dnevu žena smo obiskali Državni zbor in poslankam podarili rože z jasnim sporočilom: “Ženska naj ostane ženska!” so ob fotografiji izpred parlamenta pripisali v SDM, podmladku stranke SDS.  “Vsem ženskam čestitamo ob 8. marcu! Ostanite izjemne. Ostanite ženstvene. Ostanite ženske!” so še zapisali mladi člani Slovenske demokratske stranke. Piše portal Žurnal24

A lepih rožic niso bile vesele vse poslanke Državnega zbora. Med njimi je bila poslanka Svobode Tamara Vonta, rožico je zavrnila tudi predsednica državnega zbora Urška Klakočar Zupančič. Ob tem se seveda vidi ošabnost in nadutost omenjenih dam? Na roži namreč ni pisalo ime stranke, bila je le ena lepa, mala pozornost, pa čeprav je prišla od mladih članov SDS. 

Tamara Vonta je rožo ošabno zavrnla tudi z napisom na družbenih omrežjih: Rožo in to “čudovito posvetilo” hvaležno odklanjam in vračam. Lahko jo pridejo iskati s snemalno ekipo, torej v istem slogu, kot je potekala procedura podarjanja. Taka ošabnost in ta nespameten zapis seveda veliko pove o sami poslanki.

Poslanka iste stranke, Lena Grgurević se je recimo mladim članom SDS, za pozornost zahvalila celo v elektronski obliki, kjer je zapisala, da se za čestitko najlepše zahvaljuje. 

Mogoče pa so člani SDM storili napako in bi morali Tamari Vonta, namesto rože, prinesti sendvič!

 

Povezane objave

Dostavljalec hrane Glovo, obupal nad Slovenijo.

Za izvedbo volitev in referendumov skupaj, ni dovolj denarja. Denar bodo vzeli kar iz državnih rezerv!

Ministrstvo za zdravje ustavilo prenovo UKC Ljubljana, še več, podrli bodo, kar so zgradili?

4 komentarji

mapu 10. 03. 2023 - 1:34
Za goveda je dobra trava, ne pa rože.
Pepe Vasjebe 10. 03. 2023 - 1:55
Ja saj ne moreš verjet ampak tudi take babje zlobe obstajajo. Da bi jim pes brado lizal krokodil pa pizdo!
Darinka 10. 03. 2023 - 2:42
Tako levi kot desni!!! Nehajte že enkrat SRAT. Iz vsakega dogodka ali praznika naredite cirkus, ter na zelo neprimeren način nevreden način za politika ustvarjate med ljudmi nemir. POLNA USTA O MEDSEBOJNEM SPOŠTOVANJU , TER PROTI SOVRAŽNEMU GOVORU SO VAS. BLEFERJI!!!!!
Dizzy Spellbound 10. 03. 2023 - 13:32
Spoštovani državljani, od kdaj pa je koga iz Levice, SD in Svobode že bilo sram ????
Dodaj komentar