Sramota sredi Ljubljane! Kričanje, zamaskiranci in izprijeni plakati! Imamo posnetke!

slika TOPTV

Medtem ko je bilo na eni strani pisano in veselo, kjer so proslavljali življenje, se je na drugi strani prikazala mračna podoba, kričanje in izprijeni slogani, levičarskih zakrinkanih huliganov.

Levičarski skrajneži so sredi Ljubljane spet pokazali svoj pravi obraz. Uničevanje zastavic je bilo še najmanj, kar so naredili. Danes so pokazali vso pokvarjenost, izprijenost, hudobo in nekulturo, kar jo premorejo. In to tudi ob pomoči politike. Saj se je tega izprijenega levičarskega shoda udeležil tudi državni sekretar z ministrstva za solidarno prihodnost Luka Omladič.

Najbolj žalostno pa pri tem je, da je slednje podprl tudi premier Robert Golob. Tisti, ki so nosili slogane, kot so “Moja p***, moja izbira, spiz***, LGBT v šole in podobno pa sodijo mogoče na drugo stran Ljubljane na Chengdujsko cesta 45. Zagotovo pa ne med dostojne ljudi. 

Levičarski aktivisti so, več, kot očitno hoteli izzvati nasilje, saj so se tako, kot udeleženci Shoda za življenje podali na Prešernov trg, brez, da bi jih zaustavili policisti. Z glasnim kričanjem, žaljenjem, vpitjem iz izprijenimi plakati, so tako hoteli izzvati nasilje, a do tega na srečo ni prišlo. 

Kdo v bistvu tu  netolerantno in agresivno uveljavlja svoje nazore ter posiljuje drugače misleče s svojim mnenjem? Vam je odgovor že znan?

In ko je Sara Štiglic na družbenih omrežjih pozivala levičarske skrajneže, da pridejo zamaskirani na proti shod, se je po shodu, v stilu Ajanovič Hovnikove že posipala s pepelom. “Glede na skrb določenih posameznic in posameznikov na tem portalu – na jutrišnjem protishodu nikakor ne mislim izvajati nasilja, tako da ne skrbet. Aha, pa tudi organizatorka nisem.”

Z vprašanjem o prijavi shoda levičarjev, vpletenosti Kaje Štiglic, ter varovanju, ali bolje rečeno nevarovanju shoda, s policisti, smo se obrnili tudi na policijsko upravo Ljubljana. Odgovore še čakamo. 

video: TOP TV Slovenija

Povezane objave

Tu so nova dejstva o spornem nakupu računalnikov ministrice za digitalno preobrazbo.

Grozljivka sredi Ljubljane. Neznanci skušali ugrabiti dve dekleti!

Poglejte si ta idiotizem nekdanje Golobove poslanke!

3 komentarji

Vipavec 8. 10. 2023 - 1:45
Naslednje volitve če zmaga nasprotna stran bomo zopet priča te drhali po ulicah.
Gorvel 8. 10. 2023 - 0:23
Kaj reč drugega kot, deformirani, socialistično vzgojeni možgančki so na pohodu. Pičke ozir. bonus luknje, po novem vodijo vesoljni svet, ozir, vrtce, šole in že ničkolikokrat zabeleženo, ljubljanski primitivni folk.
Exlevak 8. 10. 2023 - 3:08
Manjka napis.. MOJA PIČKA JE JALOVA...
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več