Stari udbovec Janez Zemljarič hodi v trgovino kadar hoče, pa še masko uporablja narobe! Murgle pač!

V času pandemije so vse države, tudi naša, sprejele številne ukrepe za zajezitev širjenja okužb. A starim partijcem, kateri so bili navajeni vedno polnega korita, to očitno ni všeč, še posebej ne v komunističnem odlagališču v Murglah.

Udbovec Janez Zemljarič v trgovino kar po svoje

Že nekaj časa sta dve uri od odprtja trgovin in zadnja ura obratovalnega časa namenjene starejšim od 65 let. Mlajši takrat nimajo vstopa v trgovine z živili. Varnostniki opozarjajo vsakega, ki je mlajši, da nima ob teh urah kaj iskati med prodajnimi policami in tudi starejši v času, ki ni namenjen njim nimajo vstopa v trgovine.

Kot piše Reporter, pa so še vedno nekateri, ki se požvižgajo na pravila in jih nonšalantno kršijo. Pri čemer so bili sprejeti pravzaprav za njihovo dobro. Eden izmed kršiteljev pravil je Janez Zemljarič. Stari udbovec, ter nekdanji podpredsednik zveznega izvršnega sveta, danes 91 letni Zemljarič, je mirno vstopil v Mercator v ljubljanskih Murglah ob dveh popoldne, kot da se ni nič zgodilo. Pa tudi masko si je narobe nataknil na obraz! Komunisti očitno mislijo, da delajo lahko kar želijo, kot leta 1945?

MG


Povezane objave

Priča napada na Gregorčiča. Napadalec ni bil vinjen.

V Markovcih je prišlo do tragedije. Umrl je otrok

Izredna novica! Napadli nosilca liste SLS za Evropske volitve Petra Gregorčiča