Stavka na RTV, kot nalašč za ustoličenje Marte Kos, za predsednico Slovenije.

RTV Slovenija, slika: v Fokusu

RTV Slovenija je javna, torej last vseh državljanov, ne pa država v državi, ki jo uzurpira klika novinarjev in sedaj nekaj rogovili. A ugotovili so, da jih je “jebeno” več.

Stavka ni nič drugega kot pričetek normalizacije po odrešeniku Robertu Golobu. Mudi se, ker bo ustoličen že 3. junija, in ker bo volilna jesen. Vse v slogu prepričevanja, da je Golob zgolj inženir, Svoboda pa ni stranka. Potegavščina na nivoju Levice, kjer nimajo predsednika, ampak koordinatorja. O “nepristranskosti” in “neodvisnosti” nekaj pove že dejstvo, da je poslanka Svobode “neodvisna! RTV-jevka Mojca Pašek Šetinc

Tako je o Mojci Pašek Šetinc povedal Žan Mahnič:

Dejstvo je, da RTVS ni “neodvisni” medij, kot nas prepričujejo, ampak zgolj talec “samoupravljanja” prvorazredne klike, ki se požvižga na vodstvo, in ki uspešno igra vlogo žrtve. V resnici samo tlakuje pot stranki, ki ji čudežno pripada ravno Pašek Šetinčeva. Pomenljivi so tudi naslovi, ki jih danes beremo na portalu MMC, in ki so potrditev tega, da gre za postiljanje ležišča Golobu. “Večina pozivov k pluralizaciji medijev prihaja iz politike. Do tega je treba biti vedno skeptičen,” se glasi “nepristranski” prispevek.

In na RTV pravijo, da niso hlapci, ampak so RTV. A pozabljajo, da so javni servis, ki je plačan tudi iz našega denarja

Povezane objave

Kangler nad policijo. “Zakaj ste lagali občinam, glede študij o azilnih domovih?”

Slovenija ima novega milijonarja. V žep bo pospravil kar 51. milijonov evrov

Se je Gabrova znebila dr. Aleksandra Merla, ker ji ni zagotovil dvojčkov?