“Štrukljevi” učitelji v Velenju “nabijajo”? Preberite nekaj dejstev!

slika je simbolna, Vir: www.zdravje.si

V slovenski javnosti je veliko vznemirjenje doživelo, da je 26 velenjskih učiteljev doživelo stranske učinke pri cepljenju podjetja AstraZeneca. A zanimivo, samo pri njih je tako hudo, da so morali na bolniško?

“NABIJANJE” VELENJSKIH UČITELJEV?

Je “rdeča afera” s cepivom AstraZeneca, katerega so prejeli velenjski učitelji privlečena za lase? Mnogi se sprašujejo, ali ni to kakšno “Štrukljevo” maslo, oziroma, kot pravijo v Velenju klic najbolj znanega rdečega zeta učiteljem?

Epidemija koronavirusa za vsakega posameznika predstavlja nekaj novega in neznanega. V Sloveniji se zelo rado izkorišča za politikantske obračune med sedanjo vlado in predvsem levo opozicijo. Pri tem jim pomagajo levičarski sateliti v podobi nevladnih organizacij in medijev v lasti tranzicijskih tajkunov. Osrednji mediji so zopet naredili iz muhe slona, ko se je razvedelo, da je imelo 26 učiteljev iz Velenja doživelo stranke učinke po cepljenju. V izjavi za javnost je NIJZ zatrdil, da so vsa cepiva v Sloveniji varna in ni razloga za prekinitev cepljenja v Sloveniji, piše portal Nova24TV. Učitelji, pa so raje klicali POP TV, kot pa zdravnika?

Politični cirkus je v tej zadevi popolnoma nepotreben in škodi vsem. Le precepljenost prebivalstvo bo omogočila vrnitev v stare tirnice življenja. Zaradi trenutne vlade, ki politično ne odgovarja glavnemu tajniku Sindikata vzgoje in izobraževanja Branimiru Štruklju je iz tega hitro naredil dnevno afero. V zaskrbljenem pismu so zapisali, da se je že nekaj evropskih držav odločilo za nekaj časa izvzeti cepiva AstraZeneca. Za težave so si v tem farmacevtskem gigantu krivi tudi sami, saj se ne držijo dogovorov, ki so jih podpisali z EU. Upamo le, da Štrukelj ne bo glavna zvezda v večernih poročilih na RTV SLO in POP TV in govoril, kako se vlada hoče maščevati učiteljem. “Če obstaja kakršenkoli dvom v varnost tega cepiva, v SVIZ predlagamo razmislek, da se cepljenje zaposlenih v vzgoji in izobraževanju z njim začasno zadrži,” so zapisali v izjavi za javnost na SVIZ-u.

Cepiva so varna, stranski učinki pa nekaj normalnega. Enako je če se cepimo proti gripi, ali drugim boleznim. A proti “rdečim vragom” pač ne učinkuje nobeno zdravilo!

PM

 

 

 

Povezane objave

Stavka na Upravnih enotah se zaostruje. Od 15. maja bodo stavkali vsak dan!

Tako so se v Vitanju na veselici tepli praktično vsi po vrsti #video

Tako v tajnosti ponoči vozijo migrante v azilni dom v Logatec

3 komentarji

Falco Kaiser 13. 03. 2021 - 22:06
Na vsak nacin nam hocejo vsiliti svoj bivsi rdeci sistem nazaj... Groza od rdece sfere, sedaj bo se Strukelj pozival na ulice... Ampak tokrat je PV pripravljen,....verjemite
Peter Miklavc 14. 03. 2021 - 9:42
Proti rdečim vragom preverjeno učinkujejo dve ceoivi: - lustracija - 7.62 Eno možnost smo žal zamudili...😉🤔
Martin Jakopec 14. 03. 2021 - 9:48
Žal partizani niso dobro opravili deratizacije. Preveč belih podgan jim je ušlo.
Dodaj komentar