Tadej Pogačar vas prosi za pomoč. Iščejo njegovo sestrično!

Tadej Pogačar, slovenski kolesarski as, je ob pozivu in fotografiji Julije objavil povezavo do spletne strani, ki jo je ustvaril njen oče in vsebuje najpomembnejše podatke o izgubljeni deklici, ki je z mamo izginila pred več kot pol leta. Pišejo Slovenske novice.

Julija je visoka okoli 150 centimetrov in ima srednje dolge temno rjave lase, njena mama Melisa Smrekar pa meri okrog 170 centimetrov, je vitke postave in ima črne, do ramen segajoče lase. Kot smo že poročali, sta mama in hči sta pogrešani od sredine novembra 2021 in sta bili nazadnje opaženi na območju Kamnika, od koder naj bi odšli na krajši dopust.

Lokacija dopustovanja ni znana, prav tako nista potovali z lastnim vozilom. Obstaja možnost, da se nahajata v tujini ali zunaj urbanih območij. Obupani oče Peter Pogačar že 223 dni išče desetletno Julijo. Sumi, da sta z mamo Meliso Smrekar v sekti nrkje Španiji.

Povezane objave

Pri Večeru spet ne znajo šteti? Našteli so le nekaj 100 udeležencev shoda

Kordiš bi Slovenijo uvrstil kar med neuvrščene?

Shod za otroke gre! Najbolj izžvižgani Luka Mesec. Aleš Primc: “Mesec je kot lisica v kurniku!”

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Več