Tak luksuz pa si je privoščila predsednica države za počitnice.

Nataša Pirc Musar, slika: Reporter

Slovenija ima eno najbogatejših predsednic države. Čeprav Pirc-Musarjeva rada pove, da je to bogastvo od njenega soproga, a naj spomnimo, da je to tisti soprog, kateremu država nameni 850€ za protokolarne zadeve.

Kot, da denarja zakonce Musar še nimata dovolj. Predsednica, ki  dobiva dobrih 5400 evrov bruto in njen mož, ki služi z nepremičninskimi in še katerimi drugimi posli, si bosta lahko, kot bi se smejala v brk Slovencem, ki si tega ne morejo privoščiti, privoščila luksuz tudi na dopustu. Pa ne v Sloveniji, ampak na Hrvaškem.

Spomnimo. Sama predsednica države naj bi imela med drugim 30 tisoč evrov prihranka na bankah, finančne naložbe v višini 243 tisoč evrov, 145 delnic družbe Krka d.d. Vozi avtomobil mercedes E 220 karavan, letnik 2018, avto ima v najemu, ima pa tudi motocikel Kawasaki Vulcan S, letnik 2022 v vrednosti 10.000 evrov. Ima tudi nepremičnine, in sicer družinsko hišo v Radomljah (75 %), ocenjena vrednost deleža po GURS je 110.000 evrov.

Tega, kar počenja predsednica države, ni v vsem svojem bogastvu počel niti zadnji komunist Kučan. Predsednica si bo tako privoščila luksuzne počitnice. Uživala bo v lastni počitniški nepremičnini v Istri, kar so sanje številnih Slovencev in Slovenk. Uživala naj bi nekje v Umagu, v nepremičnini, katero naj bi kupil njen “revni” mož, ki še vedno prejema mesečno 850 € našega denarja. Nepremičnina pa naj bi bila vredna kar 800 tisoč evrov. Baje je to prava vila. Slike svoje vile, predsednica države še ni upala pokazati?

Povezane objave

Neumnost z leve? Za Ireno Jovevo iz Svobode je najboljši slovenski politik Ivan Cankar

Pokvarjeno! Še en napad na krščanstvo! Jaša Jenull bi ukinil maše na RTV! (video)

Jonas tokrat v parlamentu ni spal, ampak je jedel.

5 komentarjev

Boris Leljak 1. 05. 2024 - 10:38
Ne zavidam ji. Naj pač ima, kar ima. Hipokrizija je, ko govori o pravicah delavcev, o 1.maju in podobnem! To mi gre na bruhanje! (Mar nismo delavci tudi zdravniki? Mladi specialist ima 1450€/mesec neto! Zato štrajkamo, tako da delamo, njeni pa nesramno uničujejo javno zdravstvo!)
Andrej Križman 1. 05. 2024 - 15:14
A ne strajkate zato ker so samo mladim zdravnikom zvisali place. Zxravstvo pa unicujejo pohlepni zdravniki. Nikoli nimate dovolj in vaso prisego ste prelomili
radames 1. 05. 2024 - 17:12
Sama nesramnost te je! Zakaj pa ti nisi zdravnik? Ker najbrž nisi sposoben!
Boris Leljak 1. 05. 2024 - 15:49
ZDRAVSTVO UNIČUJEJO KOMUNISTI. TISTI, KI TEGA NE RAZUME, ŽAL NIMA DOVOLJ MOŽGANOV IN BO VSAKIČ VOLIL NOVE LEVE OBRAZE, KI BODO ZA RAJO SERVIRALI LAŽI IN SE BO CIRKUS NADALJEVAL IZ LETA V LETO! POHLEPNI ZDRAVNIKI NE DELAJO V JAVNEM ZDRAVSTVU- ODPREJO ZASEBNO KLINIKO IN IMAJO DENARJA, KOLIKOR SI ZASLUŽIJO! PA TUDI TU NI POHLEPA- IMAJO PAČ SVOJO LEGALNO CENO! V JAVNEM ZDRAVSTVU NE MOREŜ BITI POHLEPEN, KER JE ZASLUŽEK LIMITIRAN (RAZEN ZA MAX.50-60 "ULTRAPLAČANIH", KI PAČ VELIKO IN LEGALNO ZASLUŽIJO)S STRANI ZZZS. CAPISCI, POVERO?
Čunga Lunga 2. 05. 2024 - 2:31
Uredništvo !!! Zakaj pa ne objavite vile v kateri živi Kanglerjev "prijatelj" sodnik,saj tudi sodniki štrajkajo ???
Dodaj komentar