Tako je Valerija Podgornik oprezovala za kmetom, kateremu so odvzeli govedi in ga prijavljala

Valerija Podgornik

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Nekakšna zaščitnica živali, oziroma leva aktivistka Valerija Podgornik, ki se do članov SDS tudi sovražno izraža na družbenih omrežjih, je že prej oprezala za kmetom, kateremu so kasneje odvzeli živino.

Pri vsem tem je najbolj zanimivo, da morajo člani društev, v katero spadajo tudi taki nevladniki, kot Valerija Podgornik, ki je sicer tudi članica društva za zaščito konj, opraviti usposabljanje pri nacionalnem centru za dobrobit živali in morajo opraviti izpit.

Teh pogojev ta aktivistka ni izpolnjevala, zato ni imela česa iskati tam. Še bolj preseneča dejstvo. da  je aktivistka eno od odvzetih živali kar dobesedno odvzela, naslednji dan pa začela preko družbenih omrežij zbirati denar za to žival. Kdo je neki aktivistki, ki je kravo tudi zvezala in jo vlekla na kamion sploh dal dovoljenje za odvzem goveda. 

Valerija Podgornik, slika, Nova24TV

Očitno pa je prav ta aktivistka že dolgo oprezala za kmetom Požganom, saj je bila prav ona tista, ki se je nad kmetovim ravnanjem pritoževala. Kasneje je Podgornikova na več državnih inštitucij, kar v svojem imenu (in ne v imenu društva) napisala elektronsko sporočilo državnim inštitucijam. Zapisala je tudi, a je kmet nagle jeze in tudi nevaren. No, vsak kmet bi bil nevaren, če se nekdo, brez pooblastil sprehaja na privatni zemlji.

To je Podgornikova zapisala v elektronskem sporočilu, ki je bil ed drugim poslan tudi Tini Gaber, ljubici predsednika vlade:

 

To pa je opozorilo kmetom, pred vdorom takih aktivistk, kot je Valerija Podgornik:

Kmetje, pazite torej, da vam kdo ne opreza po kmetiji, zaščitite svoje živali in ne dovolite komurkoli, da stopa na privatno zemljišče. S tem boste zaščitili tako sebe, kot svoje živali.[/vc_column_text][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Viri: Tarča, RTV SLO, Planet TV[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Povezane objave

Izredna novica! Sodišče zavrglo tožbi občin Brežice in Središče ob Dravi glede azilnih domov.

Janez Janša zbodel Novo Slovenijo, Ljudmila Novak pa v jok?

Jonas tokrat v parlamentu ni spal, ampak je jedel.

8 komentarjev

Dieta 24. 11. 2023 - 1:56
Čudna miselnost v SDS. . V času zadnjega Janševega predsednikovanja Vladi RS je zaposleni v državnih rezervah prijavil korupcijo Janševega ministra Počivalška. Janša je takoj ukrepal , prijavitelj Gale je dobil odpoved delovnega razmerja... Kasneje je NPU je opravil hišno preiskavo pri domnevnem osumljencu kaznivega dejanja in pri tem na hišni priskavi našli listek z navodili o ravnanju v primeru hišne, za oszmljenega. Torej je to indic, da je bil osumljeni predhodno obveščen o prihajajoći hišni preiskavi in poučen o tem kako mora ravnati... Vsi vemo, da je KPK ugotovila koruptivno ravnanje Počivalška... A kaj je sporočilo tega članka in sporočilo Janše o primeru koruptivnega ravnanja....in odziva SDS poslancev v zadnjem primeru živali. KILL THE MESSENGER. Težava je prijavitelj. Korupcija j v redu, živali so cel dan v blatu in gnoju, to je vse v redu.
GottTag QuelleAmeise 24. 11. 2023 - 2:23
To verjameš le ti koristni idiot-enako kot Gale, podpornik kriminalno, mafijsko komunističnih tolp in ulične zapohane nasilne drhali na čelu z norim diktatorjem-kurbirjem s III razredno pocestnico, ponosnih naslednikov zločinske KP in ostale bogataške diktature, na nivoju, da bi volil tudi žakelj krompirja. Zločinske tolpe imajo v svojih satanskih krempljih vse sisteme in podsisteme, policijo, sodstvo, celo US. Vedo, da je narod butast, kot je povedal največji izdajalec v zgodovini SLO, zadnji in še vedno šef zločinske KP CK ZKS, ki mu samostojna SLO nikoli ni bila in mu ne bo intimna opicija, zato vam preko prisilno plačljive RTV in FOP TV rdeče greznice, podkupljenih smetarskih medijev, novinarji zavestno privrženi leninizmu-marksizmu-sramota novinarskemu poklicu dnevno prodajajo laži, manipulacije, izmišljene afere,... Koristni idioti temu verjamete in medtem, ko se narod ideološko krega oni nemoteno plenijo Slovenijo in trogajo torbe s pokradenimi milijoni/milijardami v davčne oaze. SMRT KUČANIZMU, GOLOBIZMU, KRIMINALU, MAFIJI, KOMUNIZMU.
MOPSEN 24. 11. 2023 - 3:34
Dej tole kravetino poglej, kot da je celo življenje v blatu.
Ostri Franc 26. 11. 2023 - 11:50
Gale vam je prišel prav in ste mu vse obljubljali ,če bo prijavil Počivališča,kolikor vem je to na sodišču in bomo videli kaj je res in kaj ni Galeta pa niste nagradili z dobro službo, ker veste, da je lagal. Se vam kolca po denarju od zaplenjenega govedi, sedaj ste si spisali tak zakon, da veš denar od kmetov govedi dobite NVO.KAJ TAKEGA NI BILO NITI LETA 45 SE VIDI, DA SO UČENCI ŠE MNOGO HUJŠI KOT UČITELJI.
MOPSEN 24. 11. 2023 - 3:32
Tud tole kravetino na dveh nogah,je pod nujno treba zvezat za parklje in jo ,v predelavo za gnoj odvlečt. ....Je pa potem vprašanje,kdo bi hotel potem s tem đubretom sploh kej pognojit....po moje najbolje v GREZNICO.
marker 24. 11. 2023 - 4:47
Prizadeti kmet naj toži to "tatinsko aktivistko" za motenje posesti. Tožba bo dobljena 100%. Nima nobene pravice in pooblastil dostopa na njegovo posest.
Vipavec 24. 11. 2023 - 23:03
Za to dejanje naj zdaj dajo še nagrado da bo zgodba popolna
Gren 25. 11. 2023 - 3:37
ŽIVALI VRNITI TAKOJ SICER STRELJAMO ! BABI BI JAZ POVOZIL S TRAKTORJEM OBE NIČ NE BI ČAKAL SICER PA LE ČEVLJE SODI NAJ KOPITAR !
Dodaj komentar