Tako naj bi se Tina Gaber pred 13-imi leti norčevala iz ljudi, ki jih je prizadel potres na Haitiju?

Tina Gaber na jahti. Slika, Prava.si

Se nam v soboto obeta škandal leta? Na družbenem omrežju onlyfans.com (samo znani) naj bi se pojavil nekaj minuti erotični posnetek s Tino Gaber v glavni vlogi.

Če držijo napovedi portala Prava.si, se v prihodnjih dneh obeta ena večjih afer na slovenski politični in družbeni sceni. Po poročanju portala bo namreč portal OnlyFans 16. septembra premierno objavil dveminutni videoposnetek, ki bi lahko močno vplival na “dober ugled” premierjeve spremljevalke Tine Gaber. V videoposnetku z domnevno pornografsko vsebino naj bi bila glavna akterja podjetnik in davčni svetovalec Rok Snežič in baje tudi ljubica predsednika vlade, Tina Gaber.

Je bila pa vedno zaskrbljajoča Tina Gaber, leta 2010 še kako odrezava, oziroma lahko rečemo odrezavo nesramna. Kot je pisal takrat portal Požareport, je Tina namreč na svojem spletnem profilu takrat napisala: “Prosim Karitas, da se na poti iz Slovenije ustavi še kle mal pr men … rabm dodatne oddeje. Lp, Zamrznjeni Slovenije.” Leta 2010 je bil namreč na Haitiju hud potres in ljudje so v veliki večini morali prespati na prostem, zato so jim debele oddaje še kako prav prišle!

Po vseh takšnih in drugačnih pripetljajih Tine Gaber, nas res ne čudi, če bi bila na omenjenem video posnetku, res Tina Gaber. Sicer pa naj bi bil Profil za sobotno premiero na Onlyfans je že odprt. 16. septembra naj bi se torej prvič predvajal ta dveminutni videoposnetek 

Bo pa za predvajanje te erotične vsebine, verjetno potrebno plačati. Zagotovo pa je bila tudi cena Tine Gaber, če se je res predajala strastem z različnimi moškimi, verjetno zelo zasoljena.

Povezane objave

Dominika Švarc Pipan v novi aferi. Tokrat gre za najemnine, za celjske tožilce?

POZOR! Neznano kam je odšel Marijan Urošević! Ste ga videli?

Golobovo neokusno nastavljanje za všečke?

6 komentarjev

Viktorh 13. 09. 2023 - 12:01
Vse bolj razmišljam, da je to bil Tine...
Viktorh 13. 09. 2023 - 12:36
Vipavec 14. 09. 2023 - 0:08
Zopet ne bo nič iz te afere če bi to bila desna stran potem pa ja.
Pepe Vasjebe 17. 09. 2023 - 16:07
Ne vem kdo ja fuk s to grdo babo prpravljen plačat? Jaz osebno bi rekel: Ni štapom je ne bi dirnio!
Miso 25. 09. 2023 - 23:09
Pepe, sam bog ve, kakšne lepotice ti f...š.
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več