Tako pa je Zala Klopčič “obdelala” Urško Klakočar Zupančič! #video

Urška Klakočar Zupančič, je ena tistih bivših sodnic, ki je se je zaradi izjave, da je predsednik stranke SDS Janez Janša diktator, morala posloviti s službe, a, jo je taka nesramnost izstrelila med politike. Očitno je to pogoj Gibanja Svoboda, v svojem novem videu ugotavlja Zala Klopčič.

Mlada vplivnica Zala Klopčič, ki s svojimi kratkimi prispevki razburja levo politično sceno, se je tokrat lotila predsednice Državnega zbora, Urške Klakočar Zupančič. Tiste sodnice, ki je zapisala na družbenem omrežju Facebook zapisala, da je Janša diktator in se je poslovila s sodniške funkcije.

Zala ugotavlja, da ima Klakočar Zupančičeva neko igralsko vlogo v kateri je ona glavna zvezda, poslanci pa občinstvo, kateri so tam, prisiljeni ostati. Prav tako se predsednica rada kaže tudi v raznih “podcastih” levih medijev in za Delo je dejala, da je bilo prvo leto bolj učenje, sedaj pa se bo (šele) prišlo na konkretno delo. A kot pravi Zala Klopčič “Prosim ne iti na konkretno delo, kajti, če to kar so naredili do sedaj, ni bil njihov namen, se bojim, kaj se bo zgodilo, ko bodo začeli delat!”

Sicer pa se je Urška Klakočar Zupančič večkrat osmešila. Tudi takrat, ko je za Roberta Goloba dejala, da je vrhunski menedžer, ko je boksala, plesala pred častno četo, pela na partizanski proslavi, posvajala opice in podobno! Kaj vse je še povedala Zala Klopčič, o predsednici državnega zbora pa si oglejte v spodnjem videu:

Upajmo le, da Urška Klakočar Zupančič, ne bo gledala tega videa, kajti večje sramote, kot je ta, da ji mlada Zala Klopčič postavi ogledalo, verjetno sama nebi dobro prenesla.

vir: Zala Klopčič

Povezane objave

Janša: “Slovenski levičarji zbrani okrog vlade posnemajo Hitlerja?”

Slovenija ima novega milijonarja. V žep bo pospravil kar 51. milijonov evrov

Se je Gabrova znebila dr. Aleksandra Merla, ker ji ni zagotovil dvojčkov?

7 komentarjev

resnisembil jaz 21. 01. 2024 - 7:48
Negativna selekcija...
Dado 21. 01. 2024 - 8:39
Tak nizek nivo lahko imajo samo člani S(D)S-a... Res škoda luštne punce...
GottTag QuelleAmeise 21. 01. 2024 - 10:53
Dado in ostali podporniki kriminalno, mafijsko komunističin tolp na čelu z norim diktatorjem-kurbirjem s III razredno pocestnico, še bolj nore UKZ, ostale bogataške diktature in uličnim zapohanih anarhističnih nasilnih tolp ste na nivoju, da bi volili tudi žakl krompirja ali sekret školjko. Seveda, se GS in ostali skrajneži zavedajo, da ste le koristni idioti. SMRT KUČANIZMU, GOLOBIZMU, KRIMINALU, MAFIJI, KOMUNIZMU=NACIZMU.
Dado 21. 01. 2024 - 11:47
Tebi sedaj zadnjič repliciram.. Ker nisi diht...
Vipavec 21. 01. 2024 - 22:45
Kar si napisal dado ni razumel drugič mu napiši tako kod pišejo v cicibanu.
Dado 22. 01. 2024 - 9:03
Ko iz besed čutim njegov gnev, mi ni z njim za razpravljat. Pa tudi res je, da bi raje bral Ciciban kot "članke" tu. Ampak ste mi na čase zabavni in se imam čemu smejat...
Vipavec 22. 01. 2024 - 22:32
No vidiš da ni vse črno okoli SDS in tistih ki bi bili bolj zadovoljni s pošteno Slovensko politiko
Dodaj komentar