Tako so levičarski podporniki teroristov Hamasa napadli Ruparjevo novinarsko konferenco

Zajem slike, facebook, Pavel Rupar

Po tem ko je Pavel Rupar napovedal svojo novinarsko konferenco, kjer je napovedal o kandidiranju za Evropske volitve, so skrajni levičarji, ki podpirajo teroristično skupino Hamas hotel preprečiti Ruparjevo tiskovno konferenco in vsiljevali svojo.

Samo skrajno pokvarjeni levičarji so zmožni pokvariti drugo novinarsko konferenco, oziroma jo napovedati ob istem času na istem mestu. To se zadnje čase redno dogaja inštitutu 8.marec in od njega se očitno učijo tudi druge skrajne levičarske skupine. Pa še te so po navadi zaliti z našim denarjem.

Pred začetkom novinarske konference se je pred mikrofone, postavljene pred upokojence, postavila skupina mladih in starejših občanov s palestinsko zastavo, ki so hoteli zmotiti dogodek iniciative, kar je povzročilo veliko negodovanja. Rupar je rekel, da gre za podpornike Hamasa, ki tega niso naredili prvič.

Skrajni levičarji so imeli pred sabo cel asortiman mikrofonov leve medijske mašinerije (Pop TV, RTV Slovenija, Radio Slovenija). Seveda namerno ob istem času. Rupar je imel tega uzurpiranja njihovih tiskovnih konferenc dovolj in je stopil na oder, ko skrajni levičarji še niso zaključili sovje podpore teroristom iz Hamasa. Za tem pa so z Zdravljico Ruparjevi pregnali skrajno levičarsko skupno proč od mikrofonov.

 

Po tem ko so skrajni levičarji vendarle odšli se je Rupar opravičil, za incident, a novinarska konferenca društva 1. oktober je bila napovedana že mnogo prej. Poudarl je, da si želijo borbe in podpore slovenskim upokojencem, kmetom, delavcem, ne pa takih, ki brez dela zajedajo Slovence. Opravičil se je, da je razburjen, a je šlo že za tretji ali četrti vdor na njihovo tiskovno konferenco.

Glas upokojencev se evropskih volitev ne bo udeležil, je povedal Rupar.  Odločili so se, da bodo raje podprli druge kandidate. Podprli bodo katerega koli, ki bo za podporo prosil – zaenkrat je za to pomoč prosila Zala Tomašič. Čakajo še na povabilo drugih kandidatov – razen ekstremnih levičarjev in ekstremnih fašističnih desničarjev. Teh ne bodo nikoli podprli. Predvsem pa bi podporo radi dali mlajšim.

Seveda pa, kot je Rupar dejal. Čez teden dni bo Trg republike ponovno poln, saj se bo odvijal že 11. vseslovenski shod upokojencev. To bo v četrtek, 25. aprila ob 15. uri.

In še obvestilo za Mariborčane. Posebni avtobus, pa bo na shod odpeljal tudi iz Maribora. In sicer, 25. aprila, ob 12.15 izpred Planet Tuš.

 

viri: Nova24TV, Glas upokojencev, Facebook

 

Povezane objave

EPP je obsodila Golobovo vlado, zaradi ukinitve spominskega dne na žrtve komunizma

Dostavljalec hrane Glovo, obupal nad Slovenijo.

Divjak, ki je s Teslo povozil pešca in priletel na teraso lokala, je očitno nekam pobegnil?