Tega vam Lidija Divjak Mirnik (še) ni zaupala. Bila je članica SDS?

slika: twitter

Mariborska poslanka Lidija Divjak Mirnik, se ne znajde preveč dobro v poslanskih klopeh. A je trdni člen levice, oziroma pravilno zapisano stranke LMŠ, njeno obnašanje do stranke SDS je namreč identična, kot če bi bila res članica Levice.

Lidija Divjak Mirnik je bila članica stranke SDS

Se je pa Lidija Divjak Mirnik, ki ni rojena Mariborčanka, ampak je po rodu iz občina Radenci, spogledovala z desno politično opcijo. Ko je bila stara 30 let, naj bi bila celo članica stranke SDS, predsednik lokalne mariborske strančice LPR, kateri pripada tudi Mirnikova, Stojan Auer, pa je bil celo kandidat SDS za državnozborske volitve. SDS, oziroma boljše rečeno župan Radencev iz vrste SDS Jožef Toplak pa je Mirnikovi celo omogočil, da je prejemala štipendijo Občine Radenci za šolanje na Pedagoški fakulteti v Mariboru. 

To pa še ni vse. Lidija Divjak Mirnik je bila kot mestna svetnica LPR, celo glasna zagovornica nekdanjega župana Franca Kanglerja, njena mala strančica, pa je bila v koaliciji z SLS in SDS. in ko so se začele t.i. mariborske vstaje, so levičarji hodili tudi k njej na dom. takrat je izjavila, da so ji strašili otroka. 

Ob njenih “nebulozah”, ki jih kvasi v parlamentu, so nekateri otroci, ki jo gledajo po televiziji, verjetno še vedno prestrašeni?

P.M:

 

 

Povezane objave

Jonas tokrat v parlamentu ni spal, ampak je jedel.

V petek bo domače in veselo na Zgornji Polskavi. Pride tudi Alfi Nipič

Brglez preko študentov nabiral poceni politične točke. Janša mu je povedal svoje.