Temu se danes smeji vsa Slovenija. Golob iznašel zdravilo za Covid?

slika, fotomontaža

Kje se je Robert Golob skrival prej?  Takega človeka bi zagotovo potrebovali v svetovni medicini. Iznašel je namreč rešitev za Covid?

Število novoodkritih okužb še vedno strmo narašča, včeraj je bilo potrjenih kar 1.738 novih okužb potrjenih. Počasi narašča tudi število hospitalizacij, stroka opozarja na novi val, ki pa se je praktično začel že junija. “Dobro nam kaže tudi, ker mutacije virusa ustvarjajo manj nevarne različice, je še povedal in dodal: “Da imamo val poleti, je dobro, saj imamo na voljo dve naravni zdravili. Sonce in morsko slano vodo. Vsi gremo lahko na morje in se tam pozdravimo, se ne šalim,” je dejal predsednik vlade.

Prav zanimiv je torej naslednji podatek, v Kopru je ta čas aktivno okuženih 725 ljudi, v Piranu 191, v Izoli 198 ljudi. Robert Golob vam sporoča. Vrzite se v slano vodo, pražite se na soncu. Le kdo bi še hodil v bolnišnico?

Povezane objave

Tako so levičarski podporniki teroristov Hamasa napadli Ruparjevo novinarsko konferenco

Janez Janša: “V Državnem zboru se dogaja teptanje demokratičnih načel!”

Ubogi Kučan že joka? Stranki SD sporoča: “Kar so si skuhali bodo pojedli!”

4 komentarji

mona lisa 15. 07. 2022 - 3:39
Ta je bolj zabit kot stari žebelj v desko.
Slovenec 33 15. 07. 2022 - 4:07
Taka je logika okupatorjev, ki jim Svobodna Slovenija ni opcija.
Bojan Pavelsek 15. 07. 2022 - 4:44
Včasih smo se smejali Fernandlu, Bennyu Hillu, Mr. Beanu, Serpentinšku, ... , ampak ta, ki je sedaj predsednik vlade Ljudske republike Slovenije, njega pa moramo čuvati kot kapljico vode, da ga ne izgubimo, kajti njegovi nasveti in priporočila nas bodo rešili vseh težav. Folk ne čakajte, takoj vsi na morje in ššštrrrrrbuuunk v vodo.
Ferlič Milan 22. 07. 2022 - 14:49
Zdaj je geslo kdor ne pleše ta je Teslo...al pa golob.
Dodaj komentar