Timmerman pohvalil Slovenijo! Tanja Fajon pa jo je spet blatila?

zajem slike, Planet TV

Evropski parlament je na plenarnem zasedanju v Strasbourgu razpravljal o temeljnih pravicah in vladavini prava v Sloveniji.

FAJONOVA SPET BLATILA SLOVENIJO!

Po pričakovanjih se je Tanja Fajon razgovorila o vladi Janeza Janše in povedala kup neresnic. Dejala je, da se že drugič v evropskem parlamentu govori o skrhani demokraciji v Sloveniji. “Marca smo govorili o političnem vmešavanju v svobodne medije, dejstvo, da že drugič govorimo o Sloveniji potrjuje, da je v državi nekaj resno narobe”, je dejala. Ni pa povedala, da so njeni evropski kolegi predlagali plenarno zasedanje, ki jim je ravno ona izvažala laži o nedemokraciji.  “Ne želim, da te razprave zvenijo kot kritika Slovenije in njenih ljudi, to, kar je povod teh razprav, je kritika slovenske vlade pod vodstvom Janez Janše”, a je ravno tako zvenelo. Dejala so evropsko politiko večkrat razburile provokacije, ko je Janša zavrnil evropsko parlamentarno delegacijo in se spustil v besedni boj na Twitterju in da so vili odzivi ogorčeni,  a je to le njena domišljija. Dogodke so namreč “komentirali” le njeni kolegi iz levega pola, nihče drug. Te teme so bile aktualne le v Sloveniji, zagotovo pa ne v Bruslju.

Slovensko predsedstvo je pohvalil celo njen kolega Frans Timmermans. Dejal je, da izreka pohvalo slovenskemu predsedstvu, saj se je prav zaradi slovenskega predsedstva lahko pogajal v imenu celotne EU.

Toliko o tem, kdo blati Slovenijo v Evropi. Spomnimo se tudi govora Tanje Fajon, 6.julija 2021.Tudi tega govora nikakor ne smemo pozabiti:

Kdo torej laže in blati našo državo?

P.M.

 

Povezane objave

V četrtek na ulicah ponovno upokojenci, tudi pred RTV! Posebni avtobus iz Maribora!

V Levici svoje zaposlujejo kar vse povprek, tudi brez ustreznih izobrazb? Samo, da so “naši”

Brezposelna Dominika Švarc Pipan, od države dobiva še vedno skoraj 5000 evrov