To je Janša zabrusil novi ministrici za zdravje, ob sliki skupaj z Janullom in Kebrom

Slika. omrežje X

Levičarski razgrajači in časov vlade Janeza Janše, ki so se poimenovali v iniciativo Glas “ljudstva”, imajo skupaj z nekdanjim ministrom Kebrom, vedno, neke čudne ideje glede zdravstva. No te ideje so Jaša Jenull in njegovi razgrajači dali celo na papir in jih predstavili ministrici.

Dogajanju  ko so se srečali predstavniki iniciative Glas ljudstva in ministrica za zdravje Valentina Prevolnik Rupel, bi lahko rekli prava burleska.  Predstavniki “civilne družbe”, Jaša Jenull in njegovi levičarski razgrajači, so ministrici predstavili predlog svojega interventnega zakona, ki naj bi se loteval ključnih vzrokov za zdravstveno krizo v Sloveniji.

In kot bi se delali norca iz ljudi, je ministrica je po sestanku dejala, da se v večini rešitev strinjajo, razlikujejo pa se v procesu, kako priti do cilja. No zagotovo bo sedaj s temi predlogi zdravstvo v Sloveniji “rešeno”? Se je pa ob sliko, kjer so se nastavljali levim novinarjem Jaša Jenull, ministrica za zdravje in bivši minister za zdravje Dušan Keber, oglasil Janez Janša in zapisal: “Če imate zdravstvene težave, potem ne glejte te slike “vrha” slovenskega zdravstva. Samo še slabše bo!”

Povezane objave

Tu so nova dejstva o spornem nakupu računalnikov ministrice za digitalno preobrazbo.

Grozljivka sredi Ljubljane. Neznanci skušali ugrabiti dve dekleti!

Poglejte si ta idiotizem nekdanje Golobove poslanke!

5 komentarjev

mona lisa 30. 11. 2023 - 3:54
Slovenija tone in tone .......hitreje kot Titanik.
Dado 30. 11. 2023 - 4:26
Če bi bil Janša kapitan, bi bili že na dnu Marijanskega jarka...
Čunga Lunga 30. 11. 2023 - 5:26
Janša ni kapitan,ladjo pa vse hitreje vleče pod vodo globoko v mulj.
Dado 30. 11. 2023 - 6:23
Še enkrat si preberi kaj sem napisal...
Pepe Vasjebe 30. 11. 2023 - 17:49
Tile vsi trije imajo velike zdravstvene težave. Duševne
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več