To je najbolj negativna osebnost leta 2023

Robert Golob, slika: zajem videa

Na naši Facebook strani smo vas spraševali katera je najbolj negativna in katera najbolj pozitivna osebnost leta 2023. Za najbolj negativno osebnost smo dobili kar 4948 glasov.

Proti koncu leta smo na našem portalu e-maribor.si, naredili nekakšen remont najbolj pozitivnih in negativnih oseb našega življenja. Rezultati so sicer pričakovani, a zagotovo sta najbolj negativna in najbolj pozitivna oseba precej odstopala od ostalih.

V anketi za najbolj negativno osebo smo prejeli skoraj 5000 glasov. Očitno je bil izbor, razen pri najbolj negativni osebi, med drugimi precej izenačen.  Na lestvici so bili. Predsednik vlade in človek, kateri se do sedaj še ni izkazal – Robert Golob, za tem predsednica Države, ki s svojimi potezami razburja javnost – Nataša Pirc Musar, nekdanja članica Gibanja Svoboda in poslanka – Mojca Šetinc Pašek, pa njena nekdanja kolegica – Tamara Vonta, predsednica inštituta  8. marec, ki prav tako večkrat razburja javnost – Nika Kovač, na lestvici je tudi sedanji predsednik sveta RTV – Goran Fabricij, pa levičarska aktivistka – Sara Štiglic, ter profesor na FDV in levičarski aktivist Marko Milosavljević.

TU PA SO REZULTATI!

Robert Golob – 3577 glasov

Nataša Pirc Musar – 592 glasov

Nika Kovač – 378 glasov

Tamara Vonta – 152 glasov

Mojca Pašek Šetinc – 120 glasov

Marko Milosavljevič 83 glasov

Goran Firbicij 30 glasov

Sara Štiglic – 16 glasov

Med vsemi glasovalci, bomo na novega leta dan, izžrebali nekoga, ki bo prejel lepo novoletno darilo našega portala.

Preberite, kdo so najbolj pozitivne osebe letošnjega leta po mnenju naših bralcev:

Izbrali ste najbolj pozitivno osebnost leta 2023

 

Povezane objave

Dostavljalec hrane Glovo, obupal nad Slovenijo.

Divjak, ki je s Teslo povozil pešca in priletel na teraso lokala, je očitno nekam pobegnil?

Za izvedbo volitev in referendumov skupaj, ni dovolj denarja. Denar bodo vzeli kar iz državnih rezerv!

5 komentarjev

Pepe Vasjebe 31. 12. 2023 - 6:46
Če z nekaj ironije pravzaprav prezira do levičarskega gledanja na volitve in podobne dogodke, kjer en udelženec šteje en glas, komentiram vaše rezultate: Verodostojni rezultati, ki bi jim jaz edino verjel bi bili: - Robert Golob najmanj 500.000 od 4.948 glasovalcev, - NMP (Not My President) 495.000 od 4.948 glasovalcev .... .... . . . Sara Štiglic – 16.000 glasov od 4.948 glasovalcev Vse ostalo vključno z vašo objavo je (po levičarskem gledanju na volitve) ponarejeno!
Andrej59 31. 12. 2023 - 19:20
Samo maloumni ljudje lahko podpirajo tega kretena.
Pepe Vasjebe 1. 01. 2024 - 7:13
Andrej, tale Golob ni kreten. Ne ga podcenjevat. Je zelo inteligenten, verjetno med top 5 % najbolj inteligentnih v Sloveniji. To pa ne pomeni, da je pozitivna oseba. Tudi Joseph Goebbels je bil inteligenten. Samo tako kot Goebbels tudi Golob svojo inteligenco ne usmerja v dobrobit človeštva, ampak izključno v lastno dobrobit ne glede na žrtve in posledice pri drugih ljudeh ali celem narodu. Takim ljudem rečemo egoisti, egocentriki, v ljudskem jeziku pa kar pizde. In to je bil Joseph Goebbels in to je Golob. Druga največja še živeča pizda v Sloveniji. Primat med osebami v Sloveniji z zgoraj definiranim karakterjem pa seveda pripada najbolj znanemu prebivalcu ljubljanskega naselja Murgle.
Loko Poko 1. 01. 2024 - 2:15
Sami desnuhi glasujejo, ker bi radi na oblast. Za mene je pozitivna osebnost.
niko 1. 01. 2024 - 12:21
kje pa kaksen desni idiot?
Dodaj komentar