To je novi urednik portala SIOL in to so njegovi levičarsko-navijaški tviti.

Novi urednik Siola, Mihael Šuštaršič

Po tem, ko je Golobova vlada, kot tank, zamenjala vse, kar leze in gre, je prišel na vrsto tudi spletni portal SiOL. Na čelo tega, nekoč uglednega in branega portala, pa je prišel levičarsko-navijaški urednik Mihael Šuštaršič.

Po tem, ko se je za nekaj časa potuhnil v ilegalo, toliko, da je bil izvoljen za urednika portala Siol.net, se je s svojimi prostaškimi levimi agitacijami na tviter vrnil Mihael Šuštaršič. Portal Siol.net, je pod taktirko Petra Jančiča, dosegel do sedaj najboljšo branost. Z uravnoteženimi novicami je portal Siol, postal eden ključnih slovenskih portalov. Danes jeSilo.net, pod novo metlo, ki pleše, le še bleda senca uravnoteženih novic in glede na razmišljanja novega urednika na tviterju, bo zagotovo kmalu utonil v pozabo?

Tu pa so levičarsko-navijaški tviti novega Siolovega urednika. Še vedno mislite, da je njegov portal Siol neodvisni?

Očitno za urednika portala, pod Golobovo taktirko ne rabiš nekega znanja, ampak razmišljanje le z levo stranjo možganov.

 

Povezane objave

Nova odkritja! Sporni posli Golobovega GEN-i-ja tudi v Makedoniji?

Slavko Bobovnik, voditelj, ki je Odmeve in Milijonarja skoraj spravil na “kant”?

Janša se odzval na poročanje medijev, da so bili na shodu upokojencev vidni člani SDS

1 komentar

Ficho81 11. 11. 2022 - 12:43
Novi presstitut,ki misli,da ve lajat!Ubogi butalček!
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več