To je pesem, ki nas bo zastopala na Evroviziji! Vaše mnenje?

Joker Out, zajem slike

TV Slovenija je v oddaji Misija Liverpool premierno predstavila skladbo z naslovom Carpe Diem, s katero nas bodo Joker Out maja predstavili na velikem evrovizijskem odru v Liverpoolu.

Skladba, ki bo na liverpoolskem odru odpeta v slovenščini, ostaja zvesta zvoku skupine Joker Out. A iskreno povedano ni neki evrovizijski presežek. Skladbo, ki z refrenom, ki gre hitro v uho, poudarja pomembnost reka: užij dan, so sicer decembra posneli v Hamburgu. “Iščemo nekaj hitro prepoznavnega in vznemirljivega, kar ne spominja na nič iz preteklosti, kaj tujega ali prisiljenega,” je pojasnil producent Todd Burke, ki je poleg Žareta Paka, sodeloval pri projektu. Videospot so sicer v opuščenem hotelu Stol v Kamniku in ljubljanskem hotelu Union posneli pod taktirko Marka Pirca in Bonina Englarja.

Kako pa je pesem vam všeč?

vir: RTV SLO

Povezane objave

Številni se poslavljajo od vodje ansambla Primorski fantje.

Je ukrajinsko mesto Mariupol, obiskal Putinov dvojnik?

Umrl je pevec in vodja ansambla Primorski fantje

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več