To je trasa petkovega shoda upokojencev! Avtobusni prevoz tudi iz Maribora!

shod upokojencev

V petek, 1. decembra se obeta zadnji letošnji shod upokojencev, ki ga organizira društvo 1. oktober. Pravice upokojencev se še niso izboljšale, še več. poslabšale so se, so zapisali v društvo 1. oktober in vabijo na vseslovenski shod.

V PETEK SE OB 15.URI VIDIMO V LJUBLJANI na protestu. Bučni in glasni bomo, ne pa nasilni! Začeli bomo tako, kot vedno z mimohodom po Ljubljani. Ustavili se bomo pred vlado in Golobu sporočili, da je čas za odstop. Vrnemo se v spremstvu sinfonije BOLERO, glavna govornica bo to pot dr. Tina Bregant. Peli bomo Slovenija od kod.. Čebelice, Na Roblek, Pesem v spomnim in še marsikaj. Glavni pevki bosta Jožica Kališnik in Suzana Mally.

“Zahtevali bomo svoje upokojenske in delavske pravice, usmiljenja ni! Še enkrat povem, ne hodite zaradi Ruparja, ne zaradi “Glas upokojencev”, PRIDITE ZARADI SEBE!! Tudi upokojenci, ki ste volili levičarje in ki se sedaj norčujejo iz vas!! Pozabite, da boste pravtako dobili doseženo, če se bomo drugi borili, vi pa ne. Premalo nas je.. Povabite tudi drugače misleče, ki vedno nasedajo obrazom, ki jih potrebujejo le za volitve.

Tudi iz Maribora bo na shod odpeljal poseben avtobus, kjer je še nekaj prostih mest.

Neposredni prenos s shoda bomo predvajali v živo s Trga republike od 14.30. ure dalje!

Povezane objave

Tako se napajajo iz državnega denarja in si koregirajo plačo, neizvoljeni člani Levice.

Kangler nad policijo. “Zakaj ste lagali občinam, glede študij o azilnih domovih?”

Slovenija ima novega milijonarja. V žep bo pospravil kar 51. milijonov evrov

7 komentarjev

GottTag QuelleAmeise 28. 11. 2023 - 5:40
Bodimo hrabri, pojdimo v parlament in izženimo kriminalno, mafijsko komunistično tolpo iz parlamenta. Tranutna komunajzarska vlada razume le silo, če menite, da bomo s protesti in govori kaj dosegli se motite. Potrebno se je upreti in enako kot leta 91 pregnati nacistično vlado, in osvoboditi Slovenijo izpod bogataške diktature, tokrat temeljito. GOSPOD JE MOJ PASTIR, NIČ MI NE MANJKA. Mojo dušo poživlja, vodi me po pravih stezah zaradi svojega imena. Tudi če bi hodil po globeli smrtne sence, se ne bojim hudega, ker si ti z menoj, tvoja palica in tvoja opora, ti me tolažita. SMRT KUČANIZMU, GOLOBIZMU, KRIMINALU, MAFIJI, KOMUNIZMU. Kdor se loti meča, ga meč tudi pogubi.
Andrej Križman 28. 11. 2023 - 9:33
E bil bil Gospod res ttvoj pastir ne bi takle pisov.Jaseva ovca
GottTag QuelleAmeise 28. 11. 2023 - 12:50
In to pravi koristni idiot na nivoju, da bi volil tudi zakl krompirja, podpornik kriminalno, mafijsko komunisticnih tolp na celu z norim nacisticnim diktatorjem-kurbirjem s III razredno prostitutko, mogoce tudi ponosni naslednik zlocinske KP.
Dado 30. 11. 2023 - 7:16
No, no... Če boste samo začeli pometat pred svojim pragom, boste imeli dela za nekaj let.. Janša, Snežič, Rastoder, Grims...... Ring a bell?!? In ja. Kdorkoli (tudi moj 10 letni sin) je boljša izbira od Janeza...
Proletarc 28. 11. 2023 - 21:13
Ne izrabljaj katoliško vero v svoje deničarske načrte. To je podobno kot talibani ki moriju v imenu Alaha.
Proletarc 28. 11. 2023 - 21:20
Sami desničarji, sprovocirani s strani vašega pastirja. Zaslepljeni s strani SDS. Povejte samo kakšne penzije pa ste imeli pod desno vlado? Verjetno je bilo vse nad 5 jurjev, da sedaj tako radi romate v Ljubljano.
GottTag QuelleAmeise 30. 11. 2023 - 16:37
Dobrega prijatelja zdravnika za klinično psihologijo, sem prosil, naj mi razloži simptomatiko volivcev mednarodne kriminalne leteče podgane-kurbirja z ukradeno identiteto s III razredno pocestnico. Odgovor je bil, da vsakoletno boksanje v glavo v dražgošah in čebinah povrzoča možganom hudo travmo, duševne motnje in na možganih povzroča in pusti nepopravljive posledice. Še posebno hude in nepopravljive posledice na psihi povzroča intenzivno boksanje v glavo zagrizenim komunajzarjem, ki jim svobodna in samostojna Slovenija nikoli ni bila in jim nikoli ne bo intimna opcija. SMRT KUČANIZMU, GOLOBIZMU, KRIMINALU, MAFIJI, NACIZMU-PARDON KOMUNIZMU.
Dodaj komentar