To je trasa shoda upokojencev. Shod se bo začel kar pred RTV. Tu so podrobnosti za Mariborčane!

Shod upokojencev

V petek, 16, februarja bo potekal jubilejni 10. shod upokojencev, ki pa bo tokrat malo drugačen od ostalih. 

16. februarja 2024 BO ZBOR UPOKOJENCEV IN PROTESTNIKOV ŽE OB 14. URI PRED RTV na Kolodvorski v Ljubljani, pred stavbo RTV. Tokratni zbor udeležencev pred, kot pravijo nacionalno sramoto, je prišel na pobudo upokojencev iz Štajerske. Tudi potniki v avtobusu, ki bo odpeljal iz Maribora, se bodo priključili zboru pred RTV Slovenija.

Kot so zapisali v društvu 1. oktober.. Shod se bo pričel pred nekoč javnim zavodom politično ukradene RTV SLO ob 14. uri! Zahtevali bomo ukinitev kraje našega denarja. Ne damo ga več, da lahko preživijo lenuhi in pijanci ter nesposobni ekstremisti, ki uničujejo našo demokracijo in uvajajo Jugoslavijo in JNA nazaj!

“No, jaz tega ne bom podpiral, zato bomo zahtevali takojšen odstop Sveta CK KP RTV in vseh, ki so pred časom naredili čistko programa v katerem upokojenci nimamo več predstavnika!”

Izpred RTV-ja bodo upokojenci za tem, po ljubljanskih ulicah odšli do Trga republike, kjer bo osrednje zborovanje. 


POSEBNO OBVESTILO ZA UDELEŽENCE IZ MARIBORA! Zaradi spremenjene trase in časa, bo avtobus iz Maribora odpeljal 15 minut prej, torej ob 12.15 izpred planeta Tuš na Studencih. Avtobus bo ustavljal tudi v Hočah in Slovenski Bistrici. V Ljubljani bodo potniki izstopili na glavni avtobusni postaji pri spomeniku Rudolfa Maistra.


Neposredni prenos s shoda upokojencev boste lahko spremljali tudi na FB strani e-maribor.si od 14.15 ure dalje, kjer bomo v živo prenašali celotni potek shoda. Spremljajte nas!

Povezane objave

Dostavljalec hrane Glovo, obupal nad Slovenijo.

Divjak, ki je s Teslo povozil pešca in priletel na teraso lokala, je očitno nekam pobegnil?

Za izvedbo volitev in referendumov skupaj, ni dovolj denarja. Denar bodo vzeli kar iz državnih rezerv!

3 komentarji

METALLICA 11. 02. 2024 - 8:13
Se vidimo gospod Pavle Rupar. Klakočarci pa jebem vse kar ji je najdražje pri srcu pička pokvatjena, defektna. 🤣🤣🤣🤣🥰
GottTag QuelleAmeise 12. 02. 2024 - 13:48
S kriminalno, mafijsko komunistično tolpo na čelu z norim diktatorjem-kurbirjem s III razredno pocestnico se ne pogovarja. Oni razumejo le silo, sam predlagam romunski scenarij, ki bi rešil vse. S petjem in kričanjem pred RTV ne bomo dosegli ničesar. Upam, da je gospod Pavel Rupar končno dojel, da je potrebno enostavno vdreti na RTV, zabrisati družbenopolitične delavce zavezane marksizmu-leninizmu s komunajzarskimi beticami še v časih oktobrske revolucije-sramota novinarskemu poklicu pred RTV in osvoboditi RTV pred komunajzarsko diktaturo. Nato nadaljujemo še v parlament in storimo enako. Žal bo potrebno zbrati pogum, ker je na žalost za svobodo in demokracijo, se je potrebno boriti, potreben bo pogum in brez žrtev na žalost ne bo šlo. SMRT KUČANIZMU, GOLOBIZMU, KRIMINALu, MAFIJO, KOMUNIZMU=NACIZMU.
METALLICA 12. 02. 2024 - 13:58
Točn to. Borit se moramo. Upam da tudi kak mlad nabildan iz fitnesa pride.
Dodaj komentar