To naj bi bila ženska, ki je ubila mater štirih otrok? Kaj se je dogajalo? Podrobnosti!

Slika je simbolna

V javnosi še vedno odmeva umor, ki ga je storila 33-letna Aleksandra Š. iz okolice Lenarta, ko je ubila ženo ženo svojega prijatelja. Truplo pa skrila v kupu sena.

Čeprav je vedel, da je mrtva, je prijavil njeno izginotje

Kot poročajo Slovenske novice, je bil mož umorjene 37-letni Tomaž A., priznani kuhar, ki se je znašel v rokah policije. Zakonski par naj bi bil nekaj dni pred njenim izginotjem še skupaj na poroki družinskih prijateljev. A Tomaž naj bi bil zadnje čase pogosto slabe volje. 

Tako je 23. marca letos na ptujski policijski postaji prijavil, da pogreša svojo 33-letno ženo, ki naj bi tisti dan odšla z doma, pri tem pa je policistom izročil poslovilno pismo, ki naj bi ga napisala domnevno pogrešana. Kasneje se je izkazalo, da naj bi poslovilno pismo, v resnici že pred dejanjem napisala moževa sodelavka in domnevna morilka Aleksandra.

Policisti so žensko po prijavi v sodelovanju s policisti drugih policijskih enot in kriminalisti sektorja kriminalistične policije mariborske policijske uprave poskušali najti, a niso bili uspešni.

Poročna fotagrafija Tomaža in Sabine, 17. maja 2014

V petek, 5. aprila, popoldne pa so bili obveščeni, da so v okolici Kidričevega našli mrtvo osebo. Na kraj najdbe so takoj napotili policiste in kriminaliste, ti pa so glede okoliščine najdbe trupla zaznali razloge za sum, da je oseba umrla nasilne smrti. Prišla sta tudi dežurni preiskovalni sodnik in dežurna državna tožilka. Z ogledom kraja dejanja, zbiranjem obvestil in opravljeno sodno obdukcijo je bilo ugotovljeno, da gre za pogrešano 33-letno žensko iz okolice Ptuja, ki je bila žrtev kaznivega dejanja,

Kdo je skrivnostna storilka krutega zločina?

Mož umorjene Tomaž in Aleksandra naj bi bila sodelavca, ki sta se zbližala, in sta zaradi nezadovoljstva v svojih partnerskih zvezah načrtovala umor 33-letne Sabine, torej Tomaževe žene. Dogovorila sta se, da bo Tomaž svojo ženo 22. marca pripeljal na predhodno dogovorjen kraj v bližini Kidričevega, kar je tudi storil.

Na tem mestu je tedaj že čakala osumljenka, 33-letna Aleksandra. Ob izstopu iz vozila je 33-letnica iz okolice Lenarta pristopila do žene osumljenega ter jo z nožem večkrat zabodla do smrti. Takoj za tem je truplo odvlekla do mesta, kjer jo je tudi zakopala v velikem kupu listja. Skupaj z osumljenim sta se nato iz kraja dejanja odpeljala.

Kot piše portal Nova24TV, naj bi bila to ženska, ki je umorila mater štirih otrok:

Domnevna morilka Aleksandra, slika: Slovenija Info Portal

.

S kazensko ovadbo sta bila oba osumljenca privedena k preiskovalnemu sodniku Okrožnega sodišča na Ptuju, ki je zoper oba odredil pripor. Za navedeno dejanje je predpisana kazen zapora najmanj petnajstih let.

Povezane objave

Dostavljalec hrane Glovo, obupal nad Slovenijo.

Za izvedbo volitev in referendumov skupaj, ni dovolj denarja. Denar bodo vzeli kar iz državnih rezerv!

Ministrstvo za zdravje ustavilo prenovo UKC Ljubljana, še več, podrli bodo, kar so zgradili?

1 komentar

alojz 10. 04. 2024 - 3:02
No zdaj bodo imeli zaporniki dobrega kuharja.
Dodaj komentar