To so vam zamolčali! Komunala Trbovlje kazensko ovadila visokega funkcionarja SD

slika: Komunala Trbovlje

Ko so v koruptivna ali kakšna druga nečedna dejanja vpleteni člani kašne od levih strank, mediji marsikatero novico zamolčijo. Mi razkrivamo še eno zamolčano zgodbo, v katero je vpleten visoki predstavnik stranke SD.

Podjetje Komunala Trbovlje d.o.o., je podalo  kazensko ovadbo zoper nekdanje vodstvo družbe zaradi izsledkov forenzične preiskave poslovanja v obdobju 2017-2020. Forenzična preiskava poslovanja v tem obdobju je pripeljala do posameznih zaključkov, za katere obstaja sum kaznivega dejanja. Med ovadenimi osebami so člani nekdanjega vodstva, med drugim tudi visok funkcionar stranke SD (Socialni demokrati).

Javno podjetje Komunala Trbovlje d.o.o. že več kot 70 let skrbi za dvig kakovosti življenja občanov trboveljske občine. Občanom zagotavlja čisto pitno vodo, odpadne vode pa odvaja in čisti na eni najsodobnejših čistilnih naprav v Sloveniji. Odpadke odvaža približno 7500 gospodinjstvom in podjetjem, ustanovam itd.,za oddajo odpadkov pa je na voljo sodobnizbirni center Neža. V zimskem času skrbi za prevoznost lokalnih cest, v poletnem času pa za njihovo vzdrževanje. Upravlja trboveljsko mestno tržnico, trboveljsko pokopališče pa se ponaša z nazivom enega najlepših v Sloveniji. Toplarna Polaj, ki deluje v okviru podjetja, s toploto oskrbuje velik del mesta. Za energent ogrevanja uporablja zemeljski plin, ki je najčistejši med fosilnimi gorivi. Prednosti takšnega načina ogrevanja so se še posebej pokazale med zadnjo krizo z energenti v letu 2023.

O kazenki ovadbi, zaenkrat še skritega visokega funkcionarja stranke SD, bomo na našem portalu še poročali.

Povezane objave

To so laži Marka Milosavljevića, ki jih je natvezil za Voice of America

Predsednik vlade Robert Golob je grozil sindikatu Fides?

Predsednica države spet dela tisto, kar ni njeno delo. Tokrat se vtika v stavko zdravnikov?

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več