Tweeter odzivi na zmago Nataše Pirc Musar

slika tweeter

Arogantna, ošabna, važna in še kaj. Tako bi skozi kampanjo lahko opisali sedaj že predsednico Slovenije Natašo Pirc Musar? Skozi kampanjo se je pokazala, da svojim nenehnim blatenjem po stranki SDS in Janezu Janši, čeprav na teh volitvah ne nastopata, ne more biti predsednica vseh Slovencev, ampak le levega političnega pola.

Tudi na družbenih omrežjih je bilo kritik na račun njene izvolitve ogromno:

Kot kaže, je poraz Milana Brgleza v prvem krogu predsedniških volitev sprožil tektonske premike tudi znotraj tranzicijske levice. Spomnimo: evroposlanec Brglez je bil za skupnega kandidata Gibanja Svoboda in SD nominiran dokaj pozno, dejansko po tistem, ko se je iz kampanje umaknila Marta Kos. Vendar tudi to ni prepričalo glavnega botra Milana Kučana, da bi si o podpori Nataši Pirc Musar premislil. In ker je v tej predsedniški tekmi, pravi poraženec prav Gibanje Svoboda, sta se dami, Urška Klakočar Zupančič, in  Mojca Šetinc Pašek kaj hitro znašli na praznovanju zmage, Nataše Pirc Musar. Lahko bi rekli, da je šlo pri včerajšnjem večeru za pravo “noč čarovnic”?

Povezane objave

Nova odkritja! Sporni posli Golobovega GEN-i-ja tudi v Makedoniji?

Slavko Bobovnik, voditelj, ki je Odmeve in Milijonarja skoraj spravil na “kant”?

Janša se odzval na poročanje medijev, da so bili na shodu upokojencev vidni člani SDS

1 komentar

BOBUBOB 14. 11. 2022 - 2:37
Eh, ta plebs si kaj drugega niti ne zasluži. Nemalo zaslug za to ima tudi pretekla vlada, ki je za prgišče sveže natisnjenih evrov prodala psihofizično zdravje državljanov Tujcu. In s tem posredno pomagala na oblast levi kamarili.
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več