V Mercator centru Tabor, imeli zabavo za otroke. Prišel je tudi Božiček

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Predbožični čas je priložnost da se tudi otroci zabavajo. Tako so v Mercator centru Tabor II, organizirali pravo zabavo za otroke.

Za otroke predbožični čas pogosto pomeni čas pričakovanja, veselja in magičnosti. To obdobje je polno posebnih tradicij, dogodkov in običajev, ki ustvarjajo posebno vzdušje. Še posebej takrat, ko otroke obišče Božiček.

Celotno doživetje predbožičnega časa za otroke je polno čarobnosti, pričakovanj in ljubezni, kar ustvarja nepozabne spomine, ki ostanejo z njimi vse življenje. In takega so otroci doživeli tudi v Mariborske Mercator centru Tabor II.

Znani pevec Dejan Dogaja je tokrat skrbel za veselo predbožično zabavo in otroci, katerim je bila zabava namenjena, so plesali, se zabavali, peli, dobili tudi topel kakav ali čaj, na koncu pa jih je obiskal še Božiček, ki se je po trgovskem centru peljal kar s kočijo.  Tam je bila tudi naša ekipa, ki je ujela nekaj zanimivih trenutkov.

[/vc_column_text][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Lepo praznovanje Božiča vam želimo tudi iz našega uredništva.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Povezane objave

Mariborski gasilci praznujejo. Sredi mesta pa se obeta prava mariborska čaga!

Gost je tako omagal, da je zaspal v enem izmed mariborskih lokalov. Zbudili so ga policisti!

Divjak, ki je s Teslo povozil pešca in priletel na teraso lokala, je očitno nekam pobegnil?