Vas zanima kako dan preživlja Jaša Jenull? Poglejte si tole!

Jaša Jenull, zajem slike Top news

Star pregovor pravi, bolj star, bolj nor. A to ni ravno norost. Je neka vrste blaznost, ki si jo lahko privošči le sin državnega tožilca.

Neumnost Jaše Jenulla

Tako, kot si lahko ogledate na spodnjem posnetku, očitno dan preživlja Jaša Jenull, sin državnega tožilca. Medtem, ko se večina državljanov v službah trudi za preživetje, in ko nekateri upokojenci le stežka preživijo mesec, ko se delavci v zdravstvu trudijo za naša življenja, Jaša Jenull zganja norčije, v posmeh vsem normalnim ljudem?

Z napisom: “banda, lopovi, gotovi boste” je namreč Janull paradiral po Ljubljani v posmeh vsem. Ali tudi v tem letu policiji ne bo uspelo ustaviti takih neumnosti, kot jih izvaja Jaša Jenull?

PM

Povezane objave

Si je Nova Slovenija izposodila idejo o mobilnih kavarnah pri kandidatki SDS Zali Tomašič?

Saj ni res pa je. babica dojenčku namesto vode, dala piti vino. Dojenček v komu

To pa je veselica? Najprej so plesali, se stepli, varnostniki pa vklenili obiskovalca in ga brcali?

4 komentarji

Liberalec 3. 01. 2021 - 8:00
Ne vidim razloga, da bi Policija morala ukrepati. V nobeni državi niso vsi normalni, živeti pa morajo tudi taki. Policija bi pa morala ukrepati proti tistim, ki policiste škropijo z vodo, pišejo grafite z grožnjami, napadajo novinarje, napadajo gardo, ......in svse, ki se ne držijo predpisov.
Bojan Pavelsek 3. 01. 2021 - 10:34
Tale, ki skače naokoli z nekim napisom - je prav v redu. Mnogim prihrani kar nekaj evrov, saj nam ni treba plačati vstopnine za živalski vrt, kjer bi gledali opice za ogrado, tale enostavno skače prosto naokrog. Lahko smo veseli, ker malo je držav na svetu, kjer opice prosto tekajo in skačejo v mestih.
fILčRTjAK 4. 07. 2021 - 12:41
Jaša je dober, razgledan in izobražen. Bi ga kar za predsednika vlade nastavil.
fILčRTjAK 4. 07. 2021 - 12:41
Živel, Jaša!
Dodaj komentar